«Troņu spēles» jaunās sezonas pirmizrāde norisināsies Londonas Tauerā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Televīzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») piektās sezonas pirmizrāde norisināsies 18. martā Londonas Tauerā. Pirmizrādi apmeklēs «liels skaits «Troņu spēles» aktieru», paziņojis televīzijas kanāls «Sky Atlantic». Tā būs pirmā reize, kad populārā fantāzijas seriāla sezona atklāta Eiropā.

«Sky Atlantic» rīko konkursu, kurā izlozēs 25 ielūgumus divām personām uz «Troņu spēles» jaunākās sezonas pasaules pirmizrādi. Konkursa noteikumi drīzumā tiks publicēti telekanāla mājaslapā.

12. aprīlī sāksies seriāla demonstrēšana amerikāņu televīzijas kanālā HBO, bet dienu vēlāk tas būs skatāms britu «Sky Atlantic».

Tāpat kā iepriekšējās sezonās arī jaunajā būs desmit sērijas. Tā būs pirmā sezona, kurā rakstnieks Dž.R.R.Mārtins nav izveidojis scenāriju kaut vienai sērijai, jo viņš strādā pie grāmatu sērijas «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») sestās daļas. Seriāls balstīts uz Mārtina fantāzijas romānu sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu