Slavenības šķiras, kā tiek sadalīta manta? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības apgrozās konkrētā cilvēku lokā, tāpēc nav brīnums, ka nereti ieskatās šovbiznesa pārstāvjos un pat apprecas. Kas notiek, kad slavenību pāri šķiras, kā tiek sadalīta manta? Kas kalpo par biežāko šķiršanās iemeslu?

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Breds Pits un Dženifera Anistone

Pāris bija precējušies piecus gadus. Aktieri izšķīrās, kad sāka baumot par Breda Pita romānu ar aktrisi Andželīnu Džoliju. Šķiršanās procesā Breds Pits savā īpašumā paturēja abu kopīgo producentu kompāniju, bet Dženifera Anistone ieguva viņu māju. Slavenību jurists Rauls Felders uzskata, ka Anistone pieļāva lielu kļūdu, jo filmu uzņēmumi attīstās un nepārtraukti ienes naudu, pat no DVD izplatīšanas. Anistone ieguva māju, kura nekad nekļūs lielāka vai labāka, bet nepārtraukti prasīs investīcijas, lai saglabātu savu ārējo veidolu un līdz ar to savu tirgus cenu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Sandra Buloka un Džesijs Džeimss

Pāris bija precējušies piecus gadus. Sandra Buloka uzzināja par sava toreizējā vīra neuzticību. Džesijs necīnījās ne par kopējo mantu vai īpašumiem, ne arī par dēla aizbildniecību. Mantu viņš atstāja dēlam, tiesā pateica, ka uzskata, ka bērnam jādzīvo kopā ar māti, bet tēvs jāapciemo un kopā jāpavada laiks. Džesijs prata atzīt kļūdas un aiziet, saglabājot labas attiecības ar sava dēla māti.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Madonna un Gajs Ričijs

Pāris bija precējušies astoņus gadus. Mīlnieki izšķīrās, jo Madonna krāpa Gaju Ričiju ar regbija spēlētāju. Gajs Ričijs šķiroties pieprasīja pusi no Madonnas naudas un īpašumiem, kuri ir novērtēti 500 miljonos dolāru. Šķiroties režisors ieguva 80 miljonus, turklāt Madonnai pašai ir jāuztur abu kopīgais dēls.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aleks Boldvins un Kima Besindžere

Pāris bija precējušies deviņus gadus. Aktieri necīnījās par naudu, jo precoties bija noslēguši laulības līgumu, kurš šķiroties nozīmēja, ka katrs no laulātajiem paliek ar savu mantu. Tiesu darbi bija par meitu aizbildniecību, Aleks Boldvins zaudēja tiesā, kad dusmīgs piezvanīja savai jaunākajai meitai un nosauca viņu par mazu, nekaunīgu cūku.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Mels Gibsons un Robina Mūra Gibsone

Pāris bija precējušies trīsdesmit vienu gadu. Ieraugot preses izdevumos fotogrāfijas, kurās skaidri redzams, ka Mels Gibsons viņu krāpj ar jauniņo krievu dziedātāju Oksanu Grigorjevu, Robina iesniedza tiesā šķiršanās pieprasījumu. Šķiršanās beigās Robina tika pie 400 miljoniem dolāru, jo, stājoties laulībā, pāris nebija parakstījuši laulības līgumu. Šķiršanās advokāti bija mierā ar šādu tiesas lēmumu, jo Robina zināja daudzus Gibsona noslēpumus, tāpēc jāšķiras bija ar cieņu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu