Dizaina lietiņas ar lavandas smaržu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lavendertoys ir Latvijā ražotas aromātiskās mantiņas un dizaina lietiņas ar kaltētu lavandas ziedu pildījumu. Ideja par Lavendertoys produkciju radās 2013.gadā, kad īpašniece Zane Gusta un viņas mamma Ginta Timbra pēc vairākiem ASV, Anglijā un Dānijā nodzīvotiem gadiem pārcēlās uz Latvijas laukiem, lai nodarbotos ar lietām, kas tuvas sirdij – lavandas audzēšana un šūšana.

Ne viss uzreiz izdevās, jo bija jāgaida gads līdz pirmajai lavandas ražai, tad arī sākām aktīvi tirgot mantiņas. Gadu gaidot pirmo lavandas ražu, mēs izstrādājām mantiņu dizainu, kas mūs apmierināja. Pirmo dizainu izstrādājām «Lavendertoys Miega Pelei», bet, pieaugot pieprasījumam un izdabājot klientu vēlmēm, sākām ražot arī cita dizaina mantiņas.

Foto: Publicitātes foto

Šobrīd piedāvājumā ir vairāk nekā desmit veidu mantiņas un citas dizaina lietiņas: kaķīši, sunīši, pūcītes, zaķīši un citi zvēri, kā arī lavandas maisiņi, acu maskas un atslēgu piekariņi. Strādājam vēl pie jauniem dizainiem, jo esam jau iegājušas azartā. Ir aizraujoši izstrādāt jaunu, unikālu dizainu un vēl saņemt pozitīvu vērtējumu no mūsu klientiem.

Mēs izgatavojam mantiņas pēc pasūtījuma, atbilstoši klienta vēlmēm, piemēram, izšujam vārdiņu uz mantiņas vai lavandas spilventiņa, ko iecienījuši mūsu klienti kā dāvanu jaundzimušajiem, maziem bērniem, kā arī dāvanu vārda dienā. Viss ražošanas process ir cītīgs 100% roku darbs. Katra Lavendertoys mantiņa ir gatavota ar labām domām un sajūtām, lai tās dotu ne tikai lavandas aromātu, bet arī prieku.

Foto: Publicitātes foto

Produkciju tirgojam pašas dažādos tirdziņos, kā arī dodam tirgot vairākos veikalos visā Latvijā, piemēram, Liepājā radošajā telpā «Ideju Bode», Rīgā - studijā «Pienene», galerijā «ETMO», veikalā «ABRA», Valmiermuižā - Dzirnavu ielā 2a, Jūrmalā - veikalā «Monarda». Mūsu produkciju ir iespējams aplūkot un pasūtīt uzņēmuma mājaslapā - www.lavendertoys.lv

Anglijā dzīvojošie latvieši Lavendertoys produkciju var iegādāties The Real Lavender Company Londonas veikaliņā, 8 Templedene court 15 Beckenham grove, Bromley, London, kā arī uzņēmuma mājaslapā http://www.thereallavender.co.uk/

Mieram un labsajūtai, to arī cenšamies nodot citiem caur Lavendertoys.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu