Arābu klerikālis noraida faktu, ka Zeme griežas ap Sauli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Atgriežamies atpakaļ viduslaikos! Kāds Saūda Arābijas klerikālis nesen publicētā video mēģinājis atspēkot zinātniski pierādītu faktu, ka mūsu planēta Zeme griežas ap Sauli un nevis otrādi. Atbildot uz kāda studenta jautājumu, vai Zeme ir nekustīga, šeihs Bandars Alkaibari (Bandar al-Khaibari) atbildējis: «Zeme ir statiska, tā nekustas.»

Viņš centās šo savu pieņēmumu pierādīt ar citu klerikāļu citātiem, kā arī minēja dažus reliģiska rakstura argumentus. Zemes nekustīgumu viņš centās pierādīt arī ar piemēru par lidmašīnu (skat. video).

Arī citos video šis «zinātnieks» ir izcēlies ar interesantiem apgalvojumiem, piemēram, ka cilvēks nav spēris kāju uz Mēness. Viņš nosaucis nolaišanos uz Mēness par Holivudas teātri.

Interesanti, ka šie tumsonīgie apgalvojumi sakrīt ar Galileo Galileja dzimšanas dienu - izcilais domātājs dzimis 1564. gada 15. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu