Dobeles Sniegavīru afterparty

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien, 28.februārī, plkst. 12:00 Dobeles novada domes laukumā notiks «Dobeles Sniegavīru afterparty» jeb atvadas no mūsu dižajiem vīriem un sievām.

Uz pasākumu ieradīsies Ziemassvētku vecītis un briedis Rūdolfs, Vinnija Pūka draugi Tīģerītis un Sivēntiņš, Dobeles Jaunatnes iniciatīvu un veselības centrs (DJIVC), Dobeles novadpētniecības muzejs, Dobeles pilsētas kultūras nama deju studija.

Pasākuma laikā tiks apbalvoti fotokonkursa «Satiec savu sniegavīru Dobelē!» laureāti. Fotoattēli tika vērtēti divās kategorijās: «Sniegavīra veiksme» un «Sniegavīru jubilejas bilde». Labāko fotogrāfiju iesūtītāji saņems pārsteiguma balvas no fotokonkursa sponsoriem.

«Dobeles Sniegavīru afterparty» apmeklētājiem būs iespēja baudīt muzikālus un atraktīvus priekšnesumus, kurus Dobeles novada iedzīvotājiem un viesiem sniegs Vinnija Pūka draugi Tīģerītis (Kaspars Blūms-Blūmanis) un Sivēntiņš (Jogita Pūpola). Dejas kopā ar Dobeles pilsētas kultūras nama deju studijas dejotājiem. Aktīvi darboties aicinās Ziemassvētku vecītis, briedītis Rūdolfs un DJIVC, degustēt dažādas zāļu tējas piedāvās Dobeles novadpētniecības muzejs. Viss iepriekšminētais un vēl citi pārsteigumi gaida «Dobeles Sniegavīru afterparty» pasākuma apmeklētājus.

Dreskods - rūķu cepure galvā.

Ieeja bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu