Spilgts pieteikums hiphopā: reperis Alexx Dynamo izdod «Apollonu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju repa izpildītājs Alexx Dynamo, sadarbojoties ar vienu no Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvjiem Lessfucc, laidis klajā savu debijas albumu «Apollons», kas pirmizrādi piedzīvoja 15. februārī.

Alexx Dynamo par albumu: «Sākotnēji tas bija paredzēts kā EP, taču tas viss eskalēja līdz jau gatava albuma konceptam. Apollons ir sengrieķu un seno romiešu mitoloģijas sastāvdaļa, būdams mākslas, mūzikas, gaismas un dziedniecības aizbildnis. Apollonam bija deviņas mūzas, un katra no mūzām reprezentēja kādu noteiktu žanru – mīlestību, komēdiju, traģēdiju utt. Mums ir savs sadalījums ar to, kuru no mūzām katra dziesma prezentē, bet tikpat labi klausītājs var to izvēlēties pats, pēc saviem uzskatiem, uztveres spējām un viedokļa.»

«Mēs vēlējāmies radīt skaņdarbus, kurus spētu novērtēt gan klasiski repa galvas, gan cilvēki, kuri ikdienā repu saista tikai ar Eminemu un Gustavo. Ir grūti definēt albuma mērķauditoriju, jo es vienmēr esmu uzskatījis, ka mūzika atrod tevi, nevis otrādi.»

«Paldies visiem cilvēkiem, kas palīdzēja no idejiskas skices tam kļūt par realitāti. Kas tagad? Tagad jāizspļauj zobi un jāspēlē tālāk.»

Izpildītājs izdevis arī dziesmu ar nosaukumu «@agnesiga», kas ir modes blogeres Agneses Kleinas Twitter segvārds. Pirmo reizi Kleina tika pieminēta singlā «Klio», taču nu jau izpildītājs viņu ikonizējis, pats dziesmu raksturodams kā «mīlas balādi visām meitenēm ar tām Jarada cepurēm, QooQoo drēbēm, kurvīšiem pie viņu fiksīšiem utt.». Jau tagad dziesma ir kļuvusi populāra Twitter lietotāju vidū.

Albumam pozitīvu vērtējumu deva arī pašmāju repmūzikas bloga autors, recenzējot to portālā Tinteszobs.lv.

tinteszobs.lv - recenzija

Pašlaik albums ir noklausāms YouTube un SoundCloud, taču jau tuvākajā laikā būs pieejams Spotify, Deezer u.c. lielākajos straumēšanas servisos.

Ieraksts un skaņas apstrāde veikta studijā «Dirty Deal Audio», ar ansi pie pults.

Albuma vāciņu zīmēja Kristiāna Pandere.

www.facebook.com/alexxdynamo

www.facebook.com/lessfucc

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu