Brosnans atbalsta ideju par melnādainu Džeimsu Bondu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs Pīrss Brosnans atbalstījis melnādainā aktiera Idrisa Elbas kandidatūru uz slavenā britu spiega lomu. 61 gadu vecais Brosnans spēlēja Bondu četrās filmās, kuras iznāca no 1994. līdz 2002. gadam. Viņš uzskata, ka Elba būtu piemērots leģendārajai lomai pēc tam, kad no franšīzes aizies pašreizējais Bonda lomas tēlotājs Daniels Kreigs.

«Jā, [Elba] būtu labs Bonds. Tāpat arī Kolins Salmons. Lai uzvar labākais!» teica Brosnans.

Brosnans paslavēja Kreigu, kurš tagad filmējas savā ceturtajā Džeimsa Bonda sērijas filmā «Spectre». «Daniela tēlojums ir lielisks,» uzskata Brosnans. «Lai Daniels paliek tik ilgi, cik pats vēlas.»

Kā jau ziņots, Kreigs parakstījis līgumu par dalību piecās Džeimsa Bonda filmās, no kurām trīs jau iznākušas, bet ceturtā - «Spectre» - tiek filmēta. Elba jau ilgi ierindots starp ticamākajiem Bonda lomas pārņēmējiem, taču internetā nopludinātā «Sony Pictures Entertainment» līdzpriekšsēdētājas Eimijas Paskālas e-pasta vēstulē apstiprinājies, ka filmas veidotāji apsver viņa kandidatūru.

Idriss Elba
Idriss Elba Foto: Reuters/Scanpix

«Idrisam vajadzētu būt nākamajam Bondam,» teikts producentu kompānijas «Columbia Pictures» bijušajai viceprezidentei Elizabetei Kantiljonai sūtītajā ziņojumā.

Ja Elba tiks apstiprināts nākamajās franšīzes filmās, viņš kļūs par pirmo melnādaino Džeimsa Bonda lomas atveidotāju.

42 gadus vecais Elba sacījis, ka labprāt spēlētu Bondu, ja viņam tiktu piedāvāta loma. Taču

viņš nevēlētos palikt skatītājiem atmiņā tikai kā pirmais melnādainais Bonda lomas tēlotājs.

«Mēs nesakām «baltais Bonds», bet gan vienkārši Bonds. Kad lomai tiek apsvērts melnādains aktieris, tad tas pēkšņi kļūst par «melnādaino Bondu«. Man šī frāze nepatīk,» skaidroja aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu