Čempionu līgā klāt 1/8 fināla spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar divām spēlēm šovakar tiks sākta Eiropas spēcīgākā futbola klubu turnīra UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla mači. Abas spēles sāksies pulksten 21.45 pēc Latvijas laika.

Vācijas čempionvienība un pašreizējā bundeslīgas līdervienība Minhenes «Bayern» viesos spēkiem mērosies ar Doņeckas «Shakhtar» komandu no Ukrainas. Spēle risināsies Ļvovā, kur stadionā «Arena Lviv» ir vietas 34 915 skatītājiem.

Par neapšaubāmu dueļa favorīti tiek uzskatīta «Bayern» vienība.

«Saprotams, ka šajā spēlē negūsim astoņus vārtus,» Vācijas medijos citēts «Bayern» pussargs/uzbrucējs Tomass Millers.

«Shakhtar» komandai šajā mačā būs jāiztiek bez savainotā brazīliešu pussarga Bernarda un pussarga Taras Stepaņenko, kam jāizcieš diskvalifikācija. Tikmēr «Bayern» joprojām jāiztiek bez savainotā kapteiņa Filipa Lāma, kas tikko atsācis individuālos treniņus pēc kājas savainojuma.

Otrā spēlē Parīzes «Saint-Germain» (PSG) vienība no Francijas savā laukumā uzņems Anglijas klubu Londonas «Chelsea». Šo maču tiešraidē translēs «Viasat Sport Baltic» kanālā.

«Būsim gatavi šim mačam,» izdevumā «L'Equipe» citēts PSG kluba prezidents Nasers al Helaifi. «Varam rēķināties arī ar 100 procentu līdzjutēju atbalstu».

Astotdaļfināla mači risināsies 17. - 18. un 24. - 25. februārī, atbildes spēles 10. - 11. un 17. - 18. martā. Dueļu uzvarētāji iekļūs ceturtdaļfinālā, bet zaudētājiem sacensības būs beigušās.

UEFA Čempionu līgas fināls notiks 2015. gada 6. jūnijā Berlīnes olimpiskajā stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu