Dziesma no «Greja piecdesmit nokrāsām» sāk savu uzvaras gājienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rakstnieces E.L.Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācijas skaņu celiņš kļūst arvien populārāks. Īpaši labi klājies Elijas Goldingas (Ellie Goulding) dziesmai «Love Me Like You Do», kurā filmas varone dodas romantiskā lidojumā ar helikopteru.

Dziesma (skat. video) šonedēļ jau otro nedēļu atrodas Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā. Dziesmu sacerējuši zviedru superproducents Makss Martins (Max Martin), Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh, Ali Payami un Tove Lo.

Singlu topa 2. vietā īru mūziķis Andrew Hozier-Byrne jeb «Hozier» ar smeldzīgo dziesmu «Take Me To Church», bet britu producents Marks Ronsons un havajiešu dziedonis Bruno Marss ar «Uptown Funk» numur 3. Kopumā šī dziesma britu salās jau lejupielādēta vairāk nekā miljons reižu.

Šis ir pēdējais britu tops, pirms stājas spēkā jaunie noteikumi, proti, turpmāk tiks ņemti vērā arī mūzikas straumēšanas rezultāti. Turpmāk mūzikas topa vietu sadalījumu noteiks ne tikai ierakstu pārdošanas apjoms, bet arī dati no tādiem straumēšanas pakalpojumiem kā «Spotify», «Google Play» un «Deezer».

1000 straumēšanas reizes tiks pielīdzinātas vienam pirkumam.

Albumu topā 1. vietā četru «Grammy» ieguvējs Sems Smits ar «In The Lonely Hour».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu