«Gold Panda» koncerts pārcelts uz «9K1 NAMS» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. februārī Rīgā varēs vērot britu izcelsmes Vācijā dzīvojošā elektroniskās mūzikas producenta, komponista un izpildītāja «Gold Panda» (īstajā vārdā - Derwin Schlecker) uzstāšanos. Mūziķis viesosies Baltijā pirmoreiz, savas Ziemeļeiropas mini turnejas laikā, informē «IC Concerts» pārstāvis Aivars Līpenītis. Koncerta norise pārcelta no Rīgas kinostudijas uz 9K1 NAMS A.Briāna ielā 9, k.1. Pēdējās biļetes pieejamas Ticketpro tīklā sākot ar 11 eiro.

Pirms četriem gadiem «Gold Panda» nominēts prestižajam «BBC Sound of 2010» sarakstam, līdzās tādiem māksliniekiem kā «Hurts», «Owl City», «Marina and the Diamonds» un balvas ieguvējai Elijai Goldingai (Ellie Goulding), kas nesen viesojās Rīgā. Savukārt laikraksts «The Guardian» mūziķa debijas albumu «Lucky Shiner» atzinis par 2010. gada labāko debiju.

Sākotnēji «Gold Panda» aizrāvās ar savu mūzikas favorītu «Bloc Party», «Telepathe» un citu ierakstu remiksēšanu, paralēli radot pirmo paša komponētu ierakstu kopumu, ko 2009. gadā izdeva digitāli un CD ierobežotā skaitā – tikai 250 kopijās.

Paralēli citiem digitāliem izdevumiem, 2013. gada sākumā «Gold Panda» klausītājiem nodeva mini albumu EP «Trust», savukārt tā paša gada vasarā – pilno albumu «Half of Where You Live», ar kura skaņdarbiem paviesojies, piemēram, Glāstonberijas festivālā. Savas karjeras laikā «Gold Panda» uzstājies Jaunzēlandē, Austrālijā, ASV, Kanādā, Meksikā, Lielbritānijā un Eiropā, tajā skaitā, lielākajos festivālos - «Sonar» un «Primavera» Barselonā, «Roskilde» Dānijā, «Melt Festival» Vācijā u.c.

Gold Panda mājas lapa

«Gold Panda» Baltijas valstīs viesosies ar koncertiem Rīgā un Tallinā, lai tālāk dotos uz Skandināviju.

Biļešu tirdzniecības vietne: ticketpro.lv

Par organizētājiem

IC Concerts ir kultūras un izklaides norišu zīmols Baltijas valstīs, kas apmeklētājiem piedāvā augstas kvalitātes aktuālu mākslinieku uzstāšanās Rīgā un Tallinā, drīzumā arī Viļņā. 2014. gadam jau izziņotie šovi un koncerti – «Parachute Youth», piedaloties «Dabasu Durovys», 7. februārī Rīgas kinostudijā un 8. februārī Tallinas Rock Cafe, Ali Kembels Arēnā Rīga 15. februārī.

www.concertsandfestivals.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu