Sākas Arstarulsmirus koncerti. Gaidāms pārsteigums. (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Gatavojoties Gustavo repertuāra pēdējiem koncertiem, mūziķis Arstarulsmirus paziņo viesmāksliniekus, ar ko kopā tiks izpildītas vairākas kompozīcijas. Starp tiem ir arī kāds mūziķis, ko Arstarulsmirus pagaidām vēlas paturēt noslēpumā, informē mūziķa pārstāvis Gundars Strazdiņš.

Saistībā ar viesmākslinieku dalību gaidāmajos koncertos Arstarulsmirus atklāj, ka uz skatuves kāps mūziķa ilggadējais draugs un kolēģis Jurgstulajstus (iepriekš zināms kā Čižiks) un Aleksandrs Volks, kura dziedājums ir dzirdams kompozīcijā «Everestā».

Vienā no koncertu dienām ir gaidāms arī kāds īpašs viesis, ar kuru kopā ir nācies uzstāties visplašākās auditorijas priekšā.

Šo viesmākslinieku Arstarulsmirus vēl neatklāj.

Pavadošā sastāvā uzstāsies trio «Limonāde» (daiļvokāli), Inga Deržnikele (vijole), Rasa Kumsāre (vijole), Guna Jegorova (alts), Māra Botmane (čells), Uģis Krišjānis (taustiņi), Linards Šveklis (ģitāra), Jānis Ansons (klarnete), Staņislavs Judins (basģitāra un kontrabass), Valters Līcis (vibrofons, zvaniņi un perkusijas), Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti) un DJ Rudd.

Jau iepriekš ziņots, ka Arstarulsmirus organizē pēdējos Gustavo repertuāra koncertus. 2014. gada 4., 5., 6., 7. un 8. februārī koncertzālē «Palladium Rīga» dzīvā sastāva pavadījumā tiks izpildītas kompozīcijas no albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa» un «Pilsētas portāls», kā arī vairāki līdz šim nedzirdēti skaņdarbi.

Mūziķis izvēlējies Gustavo kā skatuves tēlu ierakstīt Latvijas mūzikas vēsturē un pievērsties jaunas daiļrades radīšanai. Šī ir pēdējā iespēja Gustavo mūzikas cienītājiem četros noslēdzošajos koncertos un vienā papildkoncertā izbaudīt spilgtāko dziesmu izlasi no mākslinieka līdzšinējās daiļrades.

Arstarulsmirus
Arstarulsmirus Foto: Ekrānuzņēmums

Biļetes uz koncertiem pieejamas «www.eKase.lv» un TC Spice informācijas centrā.

Gustavo repertuāra noslēguma koncertus atbalsta Tuborg un Riga Black Balsam Premium Cocktails. Informatīvie atbalstītāji – Radio SPINFM un Radio SWH, TVNET, laikraksts Diena, JCDecaux, 1188, Kino Citadele un tirdzniecības centrs SPICE.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu