Sabīne Berezina spēj būt gan seksīgā meitene, gan liktenīgā sieviete (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Sabīne Berezina laimi Eirovīzijas nacionālajā atlasē izmēģināja abos pusfinālos. Pirmajā pusfinālā izpildot Sabīnes Berezinas un Kaspara Dvinska dziesmu «Dejo tā», bet otrajā pusfinālā izpildot Žannas Berezinas dziesmu «Pressure».

Dziedātāja Sabīne Berezina Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālos izcēlās ar diviem krasi atšķirīgiem tēliem. Mūziķe iejutās gan seksīgas klubu meitenes ādā, gan liktenīgās sievietes veidolā.

«Mode jau katram savādāka, es vienmēr velku to, kas man liek justies ērti, un man ir vienalga - esmu atpazīstama dziedātāja vai neesmu, nedomāju par to, kas būtu jāvelk, bet pievēršu uzmanību ērtumam, man ir vienalga, ko kāds padomās vai nepadomās,» apģērbu izvēli skaidro Sabīne.

Ja arī kāds padomā ko sliktu, tā jau ir viņa izvēle, ja Sabīnei nenāk klāt un nesaka nekādas frāzes par viņas apģērba izvēli, viss ir kārtībā.

«Es katram, kura apģērbs man nepatīk, neeju klāt un nesaku: kā jūs izskatāties… Ja jūtos ērti, es tā arī ģērbšos, vienalga, ko man kāds teiks,» nosaka Sabīne.

Sabīne jau labu laiku aizdomājas, ka vajadzētu izveidot savu neatkārtojamu stilu, piemēram, būt nerātnai kā Mailija Sairusa vai gluži pretēji - iejusties naivas, miermīlīgas meitenītes tēlā.

Izpildot dziesmu «Dejo tā», Sabīnei mugurā bija dizaineres Kristinas Deimon ādas vestīte, vestīte bija arī apskatāma dziesmas videoklipā, koptēls Sabīnei lika justies seksīgai, krāšņai un mūsdienīgai. Dziedātāja kopā ar dejotājām vēlējās panākt to, lai arī puiši pie televizora sāk dejot.

Izpildot otru dziesmu «Pressure», Sabīne iejutās liktenīgās sievietes tēlā, velkot mugurā skaistu, greznu kleitu, kura izcēla dziedātājas sievišķību un parādīja viņu pilnīgi jaunā ampluā.

Kurš tēls Sabīnei piestāv vairāk?

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu