Zīmols «QooQoo» sadarbību ar MNTHA sāk, rīkojot mistisku ballīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

13.februārī, piektdien, populārais pašmāju apģērbu zīmols «QooQoo» ar dizaineri Aļonu Bausku priekšgalā rīkoja ballīti «Twin Peaks» noskaņās. Jau apziņa vien, ka pasākums notiek dzīvoklī, ne, kā ierasts, sabiedriskā vietā, bija gana mistisks notikums.

Mistiskā ballīte tika apvienota ar zīmola apģērbu izpārdošanu, jo teju, teju pienāks pavasaris un tas līdzi nes jaunas vēsmas, idejas, renovācijas. Tāpēc zīmola dizainere Aļona Bauska izlēma izpārdot vecos tērpus, lai radītu vietu jauniem.

Daudzi zīmola atbalstītāji un fani labprāt pielaikoja apģērbu un to iegādājās par ļoti zemām cenām.

Viesi staigāja pa palielo dzīvokli, kurš tiek dēvēts par zīmola ofisa telpu, un pavadīja laiku sarunās vai stāvot rindās uz tualeti vai improvizēto bāru.

Daudzi viesi bija saģērbušies, ievērojot ballītes noskaņu, un mēģināja to paspilgtināt ar mistiskiem tērpiem, matu sakārtojumiem vai grimu.

Vakara nagla bija dziedātājas MNTHA uzstāšanās, kura spēja pulcēt «QooQoo» biroja telpās daudzus elektroniskās mūzikas cienītājus.

Meitene izpildīja savu konkursam «Supernova» rakstīto dziesmu, kā arī savas mīļākās dziesmas no seriāla «Twin Peaks», kurš bija deviņdesmito gadu hits.

Diemžēl mistikas pilnā ballīte beidzās tikpat ātri kā sākusies, jo bez MNTHAS uzstāšanās nekas cits nebija izdomāts un viesi, nesagaidot turpinājumu, atstāja zīmola telpas.

Uzstāšanās ballītē bija sākuma solis zīmola un jaunās dziedātājas sadarbībai. MNTHA iedvesmo zīmola dizaineri radīt jaunus tērpus, pateicoties savam tēlam, sniedz idejas un ir kļuvusi par īstu mūzu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu