Rudņevs neglābj HSV komandu no ļoti smaga zaudējuma Minhenes «Bayern»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ļoti smagu zaudējumu Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien cieta Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas izbraukumā ar 0:8 (0:3) kapitulēja valsts spēcīgākajai vienībai Minhenes «Bayern».

Spēles rezultāts tika atklāts 21.minūtē, kad Tomass Millers realizēja 11 metru soda sitienu, turklāt vēl pēc divām minūtēm Mario Gēce panāca arī 2:0. 37.minūtē ar ļoti skaistu sitienu nīderlandiešu pussargs Arjēns Robens guva trešos vārtus, bet otrajā puslaikā mājinieki izcēlās vēl piecas reizes.

Pa diviem vārtiem mačā iesita Robens, Millers un Gēce, bet pa reizei viņiem piebalsoja polis Roberts Levandovskis un francūzis Franks Riberī.

Zīmīgi, ka 63.minūtē pie rezultāta 0:6 arī Rudņevs guva vārtus, tomēr tie netika ieskaitīti samērā strīdīgi fiksēta aizmugures stāvokļa dēļ. Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja visas 90 minūtes un spēles beigu daļā tieši viņš bija viens no aktīvākajiem spēlētājiem.

HSV pret «Bayern» komandu cietusi otro apkaunojošo zaudējumu nepilnu divu gadu laikā - 2013.gada martā tā pamanījās kapitulēt ar 2:9.

HSV komanda iepriekšējos divos mačos bija guvusi divas uzvaras, ko tādu paveicot pirmoreiz šosezon.

Rudņevs šosezon 14 spēlēs izcēlies ar vienu precīzu sitienu.

Ļoti dramatisku panākumu sestdien izcīnīja vicelīderi «VfL Wolfsburg», kas ar 5:4 (3:0) izbraukumā pieveica Leverkūzenes «Bayer». Spēles gaitā viesi bija vadībā ar 3:0 un 4:2, bet «Bayer» spēja atspēlēties. Tomēr pēdējais vārds piederēja Volfsburgas komandai, kuras rindās jau kompensācijas laikā uzvaru izrāva nīderlandietis Bass Dosts, turklāt viņam tas bija ceturtais vārtu guvums mačā.

Neveiksmi piedzīvoja «Augsburg» komanda, kas ar 2:3 (1:3) izbraukumā piekāpās Brēmenes «Werder», bet Menhengladbahas «Borussia» ar 1:0 (0:0) savā laukumā uzveica «Koln», turklāt vienīgie vārti tika gūti jau kompensācijas laikā, kad atzīmējās šveicietis Granits Šaka.

Savukārt piektdien grūtu panākumu guva šosezon ļoti neveiksmīgi spēlējošie vicečempioni Dortmundes «Borussia», kas ar 4:2 (0:1) savā laukumā pieveica «Mainz 05».

Kopvērtējuma augšgalā «Bayern» ieņem pirmo vietu ar 52 punktiem 21 spēlē, bet par astoņiem punktiem atpaliek «VfL Wolfsburg». Trešā ar 36 punktiem ir Menhengladbahas «Borussia» komanda, bet pa 34 punktiem izcīnījušas Gelzenkirhenes «Schalke 04», kas vēlāk sestdien spēlēs ar Frankfurtes «Eintracht», un «Augsburg».

HSV komanda ar 23 punktiem 21 spēlē ieņem kopvērtējuma 12.vietu, par punktu apsteidzot Dortmundes «Borussia» futbolistus, kas nu atrodas 14.vietā 18 klubu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu