«Stila akadēmija» - izcel dotumus, noslēp trūkumus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Individuāla stila konsultācija visām grāmatas «Stila akadēmija» lasītājām! Grāmatas «Stila akadēmija» («The Science of Sexy: Dress to Fit Your Unique Figure with the Style System That Works for Every Shapeand Size») autors Bredlijs Beiju (Bradley Bayou) atklāj, kā ģērbties, lai jebkura vecuma, formas, garuma un svara sieviete izskatītos neatvairāmi.

Grāmatas autors Bredlijs Beiju ir titulēts Holivudas modes dizaineris un uzskata, ka daba ikvienu sievieti ir apveltījusi ar unikālu silueta, formas, garuma un svara kombināciju. Tomēr savas karjeras laikā viņš vēl nav sastapis nevienu – pat ne starp tām, kas nominētas par pasaules skaistākajām sievietēm -, kas būtu absolūti apmierināta ar savu izskatu. Bredlijam Beiju ir laimējies strādāt ar ļoti dažāda auguma klientēm, tā gūstot apstiprinājumu diviem būtiskiem apgalvojumiem: 1) divu vienādu augumu nav; 2) izcila (lasi - seksīga) izskata noslēpums ir ideālas proporcijas. Šīs atziņas Bredlijs lika pamatā savai unikālajai stila sistēmai ar moto «Paslēp un izcel!». Jaunās stila formulas mērķis ir radīt skaista un proporcionāla auguma ilūziju un piesaistīt skatu «īstajām» vietām. Pareizi akcentēts, tas, ko sievietes uzskata par sava auguma trūkumiem, patiesībā viņas padara īpašas un neatkārtojamas.

Grāmatā ir iekļauti 10 baušļi seksīga tēla radīšanai,

individuāli stilista padomi 48 ķermeņa tipiem un 12 pielaikošanas kabīnes, kurās autors katrai sievietei palīdz objektīvi novērtēt viņas augumu un akcentēt tā priekšrocības, kā arī sniedz individuālu modes recepti: kādu apģērbu un aksesuārus izvēlēties vai neizvēlēties; ko atsegt un ko apslēpt; kā ar krāsas, apjoma, proporciju un auduma palīdzību panākt auguma simetriju, reizē neskopojoties arī ar padomiem iepirkšanos un apģērba kvalitātes noteikšanu.

Bredlijs aicina būt izvēlīgām attiecībā uz drēbēm, jo apģērbs runā valkātāja vietā. Taču mums ir jāzina, ko tas saka. Mērķtiecīgi izvēlēts apģērbs atklāj valkātāja personību un ļauj spriest par viņa gaumi, ieradumiem, vaļaspriekiem, sociālo stāvokli un daudz ko citu. Apģērbu ar panākumiem var izmantot kā vienu no sociālās komunicēšanās veidiem. Mainot ģērbšanās stilu iespējams mainīt apkārtējo attieksmi pret sevi kā darba vietā, tā arī privātajā dzīvē.

Autora mājas lapa

«Stila akadēmija»
«Stila akadēmija» Foto: publicitātes

Atsauksme par grāmatu «Stila akadēmija»:

«Šī brīnišķīgā rokasgrāmata ikvienai sievietei iemācīs izskatīties lieliski un jebkuru figūru padarīs pievilcīgu. Ir tāds teiciens: «Nav sliktu augumu, ir nepiemērots apģērbs«. Šeit tiešām ar vienkāršiem un, galvenais, uzskatāmiem piemēriem parādīts, kā ar apģērba palīdzību pārveidot auguma proporcijas. Iemācoties šīs «vizuālās ilūzijas» pamatus, sievietēm būs daudz vienkāršāk izvēlēties apģērbu veikalā un neizdarīt nepareizus pirkumus. No grāmatā aprakstītajiem 48 ķermeņu tipiem katra sieviete atradīs savējo un uzreiz iegūs konkrētus padomus, kā vislabāk izcelt sava auguma priekšrocības un apslēpt nepilnības.

Šo grāmatu veiksmīgi var izmantot arī topošie stilisti - tas viņiem palīdzēs justies pārliecinoši darbā ar klientiem un sniegt vajadzīgās rekomendācijas.

Kopumā mani ļoti ieinteresēja «Stila akadēmija», jo latviešu valodā nav šādu vienkāršu un izskaidrojošu grāmatu par siluetiem, kaut arī tēma ir interesanta, aktuāla un svarīga ļoti daudzām sievietēm. Ikdienā strādāju ar klientēm, tāpēc zinu, ka šis materiāls būs viņām noderīgs un saprotams. Saturs un zīmējumi ir viegli uztverami.»

Una Bernatoviča, stiliste–meistare, imidža skolas ­ studijas «Unastyle» dibinātāja un vadītāja, Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas viceprezidente, vairāku starptautisku konkursu dalībniece un uzvarētāja, starptautiskā tiesnese, mācību programmu, semināru un meistarklašu autore un lektore, «Pārvērtību» veidotāja žurnālos un TV šovos.

Par autoru:

Titulētais Holivudas slavenību modes dizaineris Bredlijs Beiju strādā ar slavenībām – ar Halli Beriju un Opru Vinfriju, ar Selmu Haijeku un Debru Mesingu, ar Evu Longoriju un daudzām citām aktrisēm un dziedātājām. Viņš ir bijis Halston modes nama radošais direktors – tur radītie tērpi rotājuši Harper’s Bazaar, Essence un citu glancēto žurnālu vākus, kā arī izmantoti vairākos populāros TV raidījumos – Opras šovā, E!, Live with Regis and Kelly un telekanāla MTV pārraidē House of Style.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu