Seksīgā atmosfērā tiek prezentēta pāriem domāta apakšveļa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ceturtdien, 12.februārī, pašmāju apakšveļas zīmols «Fl*sh you&me» kafejnīcā un urbānās mākslas ģeneratorā «PinUp» bārā tika atvērts pop-up veikals. Veikalā visas dienas garumā bija iespēja iegādāties skaistas un pārdomātas Svētā Valentīna dienas dāvanas, ar kurām iepriecināt mīļoto cilvēku vai sevi.

Pasākumā varēja apskatīt, aptaustīt un iegādāties vairāku veidu kokvilnas pāru biksītes, kā arī ar rokām darināto sieviešu smalkās veļas līniju un bondage kultūras iedvesmotos apakšveļas aksesuārus – hārnesus.

«Fl*sh you&me» pāru apakšveļai ir unikāla koncepcija. Lai arī vairāki zīmoli ražo vīriešu un sieviešu apakšbikses no viena un tā paša auduma, «Fl*sh you&me» ir pirmais zīmols, kurš tās tirgo kā pāriem paredzētu komplektu.

Zīmola dizainerei Līvai Šteinai ideja par pāru biksītēm ienāca prātā, kad viņa kā dāvanu šuva apakšbikses savam vīram Raimondam un pēc tam no auduma atlikumiem pagatavoja pieskaņotu veļu arī sev.

Lai atzīmētu Valentīna dienas tuvošanos, bāra bārmenes Anna un Regīna veidoja īpašu svētku kokteili, kuru saņēma ikviens īpašā Valentīna dienas veikala apmeklētājs.

Arī bārmenēm mugurā bija īpašā zīmola apakšveļa, viņas to gan nedemonstrēja, bet zem formastērpiem bija redzamas dažādas lencītes un dažādas siksniņas, kuras piesaistīja ikviena vīriešu kārtas apmeklētāja skatienus.

Vakara kulminācija bija apakšveļas demonstrējums, kuru netipiski citiem modes pasākumiem demonstrēja viena meitene.

Pārējā laikā viesi neformālā atmosfērā varēja baudīt kokteiļus un apskatīt, kā arī iegādāties speciālo pāriem domāto veļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu