Ivars Kļaviņš Valentīna dienā piedāvā jaunu, erotisku melodiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ivars Kļaviņš un Aleksandrs Ozols vēloties pieturēties pie tradīcijas, kuru abi puiši paši ir uzsākuši - katrā Valentīna dienā sveikt vientuļās sievietes, dāvinot tām muzikālus videoklipus.

Pagājušajā gadā abi puiši Valentīna dienā burvīgās dāmas sveica ar pašu sacerētu kompozīciju «Sex in the air», taču šogad abi puiši nolēmuši mūsu fantastiskās daiļa dzimuma pārstāves sveikt ar Imanta Klaniņa dziesmu – «Tā»

Abus puišus uzrunāja tieši šīs dziesmas teksts, kas ir par tuvību, intimitāti, jeb sauksim lietas īstajos vārdos, par seksu.

«Iespējams, ka šīs dziesmas kaverversijas veidošana nebūtu izdevusies tik jutekliska, ja nebūtu burvīgās solistes Gitas Ceilertes, kura ar savu pavedinošo harizmu, pavedināja mūs, liekot skatīties pareizajā virzienā, uz krūtīm, es atvainojos uz skaņu» smejas Ivars.

Aleksandrs ar Ivaru nolēma šai dziesmai piešķirt citu nokrāsu nomainot dziesmas ierasto Latvisko estrādes skanējumu pret jaunu daudz intīmāku, izjustāku skanējumu.

«Mēs novēlam katrai vāverei atrast savu dienišķo riekstu ,un katrai sirdij savu āķīti, kas sāpīgi ieķer un nelaiž vaļā,» tā Ivars.

Kura dziesmas «Esi man tā» versija tev patīk labāk – oriģināls vai jauno mūziķu kaverversija?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu