Un atkal - Valentīndienā grimstošais «Titāniks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iespējams, ka liela daļa cilvēku tomēr vēl lieto parasto televizoru un labprāt ļaujas kolektīvajam pārdzīvojumam - kino baudīšanai, kuru atšķaida veļas pulveru reklāmas. Tāpēc šodien, Valentīndienā, 14. februārī plkst. 13:55, gluži kā pirms gada un vēl pirms gada, televīzija (šoreiz LNT) piedāvā vēlreiz izbaudīt (precīzāk, ciest un just līdzi) skatītāko un aizkustinošāko mīlestības atklāsmi - episko filmu «Titāniks», kur galvenās lomas tēlo Leonardo di Kaprio un Keita Vinsleta.

Stāsts visiem zināms - pirmajā braucienā dodas pasaules lielākais kuģis «Titāniks», uz tā klāja tūkstošiem cilvēku ar cerībām un bailēm gaida nokļūšanu galamērķī Amerikā.

Visu starpā ir nabadzīgs mākslinieks Džeks un skaistā un bagātā Rouza, kurai apnikusi vecāku ārišķīgā un liekulīgā pasaule. Mirklī, kad kuģa ceļā nokļūst milzīgs leduskalns, Rouzas un Džeka romantiskais piedzīvojums pārvēršas cīņā par izdzīvošanu… Šis dēvējams par vienu no aizkustinošākajiem mīlas stāstiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu