Liepniekam jāparakstās par prokuratūrā runātā neizpaušanu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Polittehnologam Jurģim Liepniekam, kuršceturtdien bijis izsaukts uz prokuratūru saistība ar grāmatas «Nāve- tās nav beigas» saturu, bijis jāparakstās par tur runātāneizpaušanu, liecina ieraksts Liepnieka tviterkontā.

«Biju ģenerālprokuratūrā. Bija jāparakstās, ka neko neizpaudīšu. Nobrīdināja stingri. Nu ko, prieks, ka cilvēki lasa latviešu literatūru,» pauda Liepnieks.

Jau ziņots, ka Liepnieks bija izsaukts uz prokuratūru saistībāar grāmatas «Nāve - tās nav beigas» saturu. Grāmatas līdzautori ir Liepnieks un Nils Sakss.

Liepnieks sacīja, ka viņam ir jāierodas prokuratūrā saistībā ar grāmatas saturu, taču nekādi konkrētāki paskaidrojumi viņam nav sniegti. «Es nezinu, par ko būs runa,» piebilda Liepnieks.

Savukārt Sakss aģentūrai BNS informēja, ka, lai arī viņš ir grāmatas līdzautors, viņš nav aicināts uz prokuratūru. Viņš arīnezina, kāpēc uz prokuratūru tika aicināts tieši Liepnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu