Isinbajeva karjerai punktu liks pēc 2016.gada olimpiādes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējā olimpiskā čempione kārtslēkšanā, krieviete Jeļena Isinbajeva paziņojusi, ka karjerai punktu liks pēc 2016.gada Riodežaneiro olimpiādes.

32 gadus vecā Isinbajeva kopš uzvaras 2013.gada pasaules čempionātā Maskavā bija paņēmusi pārtraukumu no sporta. Pagājušā gada jūnijā viņai piedzima meitiņa.

«Esmu sportā izcīnījusi visu,» «Ves sport» citēta Isinbajeva. «Zaudēt es vairs neko nevaru. Domāju, ka startēt vēl vienās olimpiskajās spēlēs ir fantastiski. Tās 100% būs pēdējās sacensības manā karjerā.»

«Iespējams, ka nākamajā sezonā piedalīšos Krievijas čempionātā. Esmu liela patriote, gribu savu līdzjutēju priekšā startēt pēc iespējas ilgāk,» piebilda olimpiskā čempione.

Isinbajeva ir trīskārtēja pasaules čempione un divkārtēja olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja. Viņas kontā arī viena zelta godalga Eiropas čempionātā un četras pirmās vietas pasaules čempionātā telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu