Latvijas izlase FIFA rangā atkāpjas uz 100. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas futbola valstsvienība mēneša laikā zaudējusi četras pozīcijas, FIFA rangā atkāpjoties uz 100. pozīciju, liecina informācija organizācijas mājaslapā.

Marina Pahara vadītās valstsvienības kontā ir 342 reitinga punkti, kas ir par trim punktiem vairāk nekā iepriekšējā mēnesī.

Pēdējo spēli Latvijas izlase aizvadīja pagājušā gada novembrī, kad 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar 0:6 cieta sagrāvi pret spēcīgo Nīderlandi. Nākamo maču Latvija aizvadīs 2015. gada 28. martā, tiekoties ar Čehijas izlasi.

Ranga pirmajā desmitniekā notikušas vairākas izmaiņas. Pirmo vietu saglabājusi Pasaules kausa izcīņas uzvarētāja Vācija, kurai seko Argentīna, Kolumbija, Beļģija, Nīderlande, Brazīlija, Portugāle, Francija (-1), Urugvaja (+1), pirmo desmitnieku noslēdzot Spānijai.

No Baltijas valstīm visaugstāk atrodas Igaunija, kas, atkāpjoties par divām pozīcijām, šobrīd ieņem 85. vietu, kamēr Lietuva ir 96. pozīcijā (-5).

Nākamais FIFA rangs tiks publicēts martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu