Decembrī un janvārī ziedojumos savākti gandrīz 9 000 eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Neauglības ārstēšanas kampaņas, kuras galvenais atbalstītājs un idejas autors ir nacionālais mazumtirgotājs ELVI, ietvaros decembrī un janvārī ir saziedoti teju 9 000 eiro, gandrīz dubultojot ikmēneša ziedojumu apjomus,» informē SIA «ELVI Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine. Tradicionāli katru mēnesi ziedojumu līdzekļu apjoms ir vidēji 2 500 eiro, taču ziemas svētku laikā un pēdējās latu apgrozības dienās ziedotāju aktivitāte ievērojami pieauga.

«Īpaši janvāra sākumā cilvēki steidza ziedot iekrātos santīmus. Tieši tāpēc nereti ziedojumu līdzekļu inkasācijas veikalos ELVI notika pat ar dažu dienu intervālu,» skaidro L.Vārtukapteine, papildinot, ka šāda tendence bija vērojama veikalos ELVI, kas atrodas gan lielākajās Latvijas pilsētās, gan attālos reģionos.
«Atsaucoties biedrības «Labu darot» aicinājumam un iesaistoties kampaņā, uzstādījums bija palīdzēt vismaz piecām ģimenēm no visas Latvijas – pa vienai no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales. Taču jau pēc sešu mēnešu kampaņas ilguma rezultāti pārspēja gaidīto – pateicoties cilvēku un uzņēmēju atbalstam, tika saziedoti tik daudz līdzekļu, lai sapni par savu sen gaidīto mazuli varētu piepildīt pat desmit Latvijas ģimenes – pa divām no katra reģiona!» stāsta L.Vārtukapteine. «Par tik lieliskiem kampaņas rezultātiem jāpateicas ikvienam, kas ziedoja, dalījās ar informāciju un bija kopā ar mums ar savām labajām domām!»
Ņemot vērā kampaņas pozitīvos rezultātus, 2013.gadā tika nolemts turpināt iesākto darbu, palīdzot arvien vairāk ģimenēm, kas daudzu un dažādu iemeslu dēļ nevar ieņemt bērniņu, tādējādi veicinot Latvijas demogrāfiju. Paredzēts, ka ziedojumu vākšanas akcija ilgs līdz 2014.gada 31.decembrim.
«Aicinām ikvienu Latvijas ģimeni, kam ir nepieciešama palīdzība, nepalikt malā, nepaturēt problēmu sevī, bet pieteikties. Lai pieteiktos kampaņai, ir jāaizpilda elektroniskā pieteikuma forma EGV Klīnikas mājaslapā: http://ejuz.lv/mazulis,» aicina EGV Klīnikas, kura ir viena no galvenajām kampaņas atbalstītājām, vadītājs Māris Arājs, uzsverot, ka visi iegūtie dati par pacientiem ir konfidenciāli un netiek izpausti trešajām pusēm.
Labdarības kampaņa, ko organizē biedrība «Labu darot», tika uzsākta 2013.gada maijā ar mērķi izglītot Latvijas sabiedrību par neauglību un tās ārstēšanās iespējām, sniedzot finansiālu atbalstu medicīniskās apaugļošanas procedūrām vismaz piecām Latvijas ģimenēm – pa vienai no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales un Kurzemes.
Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar nacionālo mazumtirgotāju ELVI, EGV Klīniku, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu «AlkOutlet» un dzelzceļa starptautisko pasažieru pārvadātāju «L-Ekspresis». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu