Šogad neauglības ārstēšanai saziedo gandrīz 15 tūkstošus eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/kofe

«Ziedojumu vākšanas kampaņā, lai palīdzētu ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība, piepildīt sapni par sen gaidīto bērniņu, šāgada deviņos mēnešos ir saziedoti gandrīz 15 tūkstoši eiro,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore, papildinot – septembrī ir saziedoti 1933 eiro.

«Septembrī neauglības ārstēšanas kampaņā notikuši vairāki pozitīvi pavērsieni. Pirmkārt, ir apstiprinātas vēl divas pozitīvās grūtniecības – mazulis gaidāms ģimenēm no Zemgales un Latgales. Attiecīgi kopumā kampaņas ietvaros bērniņa gaidībās jau ir piecas ģimenes,» atzīmē L.Vārtukapteine. «Tāpat pagājušajā mēnesī kampaņai pievienojās arī divi jauni atbalstītāji: degvielas tirgotājs VIRŠI-A un lietotu preču arī mazumtirdzniecības zīmols KRISTĪNE-RR, kur no 15.septembra tiek izvietotas ziedojumu kastītes.»
«Pateicamies ikvienam, kas ziedojot vai vienkārši ar labām domām atbalstot, vēlas palīdzēt kādai ģimenei kļūt laimīgākai. Tā visa rezultāts – veseli un ņipri bērni – patiesi ir ļoti skaists un aizkustinošs,» komentē mājsaimniecības lielveikala «DOMO», kas ir viens no kampaņas atbalstītājiem, finanšu direktore Juta Jākobsone-Ābola.
Pērn finansiālais atbalsts, pilnībā apmaksājot medicīnisko apaugļošanas kursu, tika piešķirts desmit ģimenēm no visas Latvijas (pa divām no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales, Kurzemes). «Arī šogad, neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas, finansiāli palīdzēts tiks vismaz piecām ģimenēm no Latvijas – pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales,» skaidro L.Vārtukapteine.
Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar nacionālo mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, dzelzceļa starptautisko pasažieru pārvadātāju «L-Ekspresis», AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.
Ja Tu vēlies palīdzēt finansiāli:
ziedo speciālajās akcijas kastītēs, kas atrodas visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR.
zvani 90006282 (viens zvans ir 1,42 eiro) vai
veic pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

Papildu informācija:
Kazimiera Puzo
ELVI sabiedrisko attiecību konsultante
Tālr: 26589930
E-pasts: kazimiera.puzo@elvi.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu