Ziedojumu vākšana neauglības ārstēšanai vēršas plašumā - pievienojas vēl 8 uzņēmumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 1. maijā tika uzsākta ziedojumu vākšanas akcija, kuras laikā tiek vākti līdzekļi neauglības ārstēšanai tām ģimenēm, kuras, stāvot rindā uz valsts atbalstu, šogad to nav sagaidījušas. Jūnija beigās, vācot ziedojumus visos ELVI veikalos un izmantojot ziedojumu tālruni 9 000 62 82 (maksa par zvanu - Ls1) ir saziedoti jau nepilni 2500 lati. Taču tā ir tikai viena trešdaļa no nepieciešamās summas, kas nepieciešama, lai palīdzētu vismaz 5 ģimenēm no visas Latvijas - pa vienai no Rīgas, Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales kļūt par vecākiem savam ilgi gaidītajam mazulim.

«Rindā uz valsts apmaksāto neauglības ārstēšanu aprīlī bija iestājušies 1060 cilvēku, tomēr šogad papildu nauda programmai nav plānota. 2013. gadā par valsts naudu tiks veiktas 275 medicīniskās apaugļošanas, kas nozīmē, ka daudzu vecāku sapnis – tikt pie sava bērniņa, tā arī var nepiepildīties,» lēmumu piedalīties ziedojumu vākšanā komentē SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība», kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Lai ziedojumu vākšana noritētu straujāk un līdzekļu pietiktu pēc iespējas plašākam ģimeņu lokam, savu atbalstu šīs akcijas norisei ELVI veikalos ir izteikuši virkne ražotāju un piegādātāju, kā piemēram, SIA «NP Foods», «Rīgas Miesnieks», «Fazer Latvija», «Latvijas Mazinieks», «Baltā Bura», A/S «Jungent Latvia», gaļas nams «Ādaži», kā arī «Sanitex Baltic Distribution». No katra nopirktā, zemāk minētā produkta vai preces, tiks ziedots viens santīms, lai palīdzētu rindā uz atbalstu gaidošajām ģimenēm.

Pircēji palīdzēs ģimenēm, pērkot ELVI veikalos:

  • Fazer «Gardo baltmaizi»

  • Sēklu maizi «Rucavas» 300 g

  • Gutta ražoto apelsīnu-mango un mango-zemeņu nektāru 2l iepakojumos,

  • «Rīgas kvasa dzērienu» 1,5l iepakojumā,

  • Laimas konfektes asorti «Mini Piena šokolāde» un «Mini Tumšā šokolāde», konfektes «Roks» un«Rokenrol»175g iepakojumos,

  • Rīgas Miesnieka desu ar sieru 400g,

  • Rīgas Miesniekacāļa cepamdesu ar sieru 400g,

  • Rīgas Miesniekakūpināto desu «Brenča» 550g,

  • Rīgas Miesnieka Rakveres cīsiņus 700g

  • Rīgas Miesnieka auksti kūpināto desu «Zemgales» 280g

  • Dzintara desiņas ar sieru 0.35

  • Doktora desu dabīgā apvalkā no gaļas nama «Ādaži» 0.4

  • Lielās šprotes eļļā «Lībava» 240g

  • SPLAT zobu pastu White Plus un Biocalcium 100 ml

  • Johnson’s Baby eļļu bērniem 200 ml

«Mēs vēlamies pateikt paldies visiem tiem Latvijas ražotājiem un piegādātājiem, kuri ir atsaukušies aicinājumam piedalīties šajā svarīgajā akcijā. Jau uzsākot kampaņu, solījām palīdzēt vismaz piecām Latvijas ģimenēm un to arī darīsim, apvienojot spēkus ar Klīniku EGV,» informē SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība», kas ir ELVI franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka neatkarīgi no savāktās ziedojumu summas, tiks finansiāli palīdzēts vismaz piecām Latvijas ģimenēm ar diagnozi «neauglība» tikt pie mazuļa.

Šā gada 10. maijā nacionālais mazumtirgotājs ELVI ir atsaucies biedrības «Labu darot» aicinājumam piedalītieslabdarības kampaņā, kuras mērķis ir palīdzēt tikt pie bērniņa tām Latvijas ģimenēm, kuras dažādu iemeslu dēļ par vecākiem nevar kļūt dabiskā ceļā.

Ziedojumus var veikt visos ELVI veikalos pie kases, kā arī zvanot pa tālruni 9 000 62 82 (maksa par zvanu - Ls1) un to vākšana turpināsies vismaz līdz rudenim.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte, vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA «Pārtikas tirdzniecības apvienība» ir zīmola ELVI turētājs un franšīzes devējs, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

Papildus informācija:

Evija Baula

«Elvi» sabiedrisko attiecību konsultante

Tālr: 28321144

e-pasts:evija.baula@elvi.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu