Porziņģim karjeras rezultatīvākais mačs Eiropas kausā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: acbtv.acb.com

Kristaps Porziņģis trešdien guva 19 punktus, kas ir basketbolista rezultatīvākais sniegums Eiropas kausa (EK) izcīņas turnīrā, taču viņa komanda Seviļas «Baloncesto» ar rezultātu 76:97 savā laukumā piekāpās Zgoželecas «Turow» vienībai.

Porziņģis laukumā pavadīja 25 minūtes un 28 sekundes, realizēja četrus no pieciem divpunktu, trīs no četriem trīspunktu un divus no četriem soda metieniem, izcīnīja trīs atlēkušas bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu un pieļāva piecas kļūdas.

«Baloncesto» piedzīvoja ceturto zaudējumu sešos mačos «Last 32» turnīra fāzē un L apakšgrupā ieguva ceturto vietu, līdz ar to astotdaļfinālā Spānijas klubam nav izdevies iekļūt.

Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks trešdien punktus neguva, bet atdeva sešas rezultatīvas piespēles EK mačā, kurā viņa komanda Bambergas «Brose Baskets» viesos ar 63:87 piekāpās Minhenes «Bayern».

«Brose Baskets» piedzīvoja trešo zaudējumu sešos mačos «Last 32» turnīra fāzē. K apakšgrupā Bamberga ieguvusi otro vietu un iekļuvusi EK astotdaļfinālā, kur spēkosies ar Krasnojarskas «Lokomotiv-Kubaņ».

Viļņas «Lietuvos Rytas» trešdien mājās ar 111:83 uzveica Ostendes «Telenet». Lietuvas klubs, kurā galvenā trenera asistenta amatā strādā Sandis Buškevics, izcīnīja trešo uzvaru sešās spēlēs «Last 32» turnīra fāzē un iekļuva astotdaļfinālā, kur spēlēs pret Turcijas komandu «Pinar Karsiyaka».

Otrdien savu labāko spēli Kazaņas «Unics» rindās aizvadīja Rolands Freimanis, kurš guva 10 punktus EK mačā. Krievijas komanda ar četrām uzvarām sešos mačos ieguva pirmo vietu G apakšgrupā un astotdaļfinālā spēlēs pret Itālijas klubu «FoxTown Cantu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu