Grāmatu jaunumi bērniem!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis ir laiks, kad diemžēl daudzi no mazajiem ir spiesti dzīvoties pa māju, jo jāatgūst veselība! Ko iesākt? Protams, lasīt fantastiskas grāmatiņas! Atliek vien izvēlēties...

Runcis Puncis iemīlējies

Tuvojoties mīlestības svētkiem, klajā nāk Roba Skotona grāmata «Runcis Puncis iemīlējies». Tas ir jau ceturtais latviski izdotais stāsts par kaķu puiku Runci Punci, viņa dzīves likstām un laimes mirkļiem. Runčukam vēderā viss griežas uz otrādi tikai no domas vien, ka sarkanā aploksnīte drīz vien būs jāatdot Mincītes rokās – kaķenīte viņam patīk un Runcis Puncis gatavojas to viņai atklāt. Tomēr Punci māc bažas, jo viņam īsi nav skaidrs vai Mincīte pret viņu jūt to pašu, bez tam runčukam ir konkurents – bravūrīgais Kašķis, kurš arī vēlas iekarot brīnišķīgās kaķenītes sirdi. Stāstu sērija par Runci Punci jo īpaši patīk mazajiem, kas apmeklē bērnudārzu vai pirmos gadus apmeklē skolu. Jaukais grāmatas varonis ir ieguvis fanus visā pasaulē. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām. (White Book)

Ece-bece-ābece

«Satiec burtus dzejoļos!» - tā šī draiskā grāmatiņa uzsauc ikvienam bērnam, gan tam, kuram burtiņi vēl šķiet pasveši, gan tam, kurš jau lasa pats. Rotaļīgā dzejoļu ābecīte «Ece-bece-ābece» ir Evijas Gulbes otrā dzejoļu grāmata, kas pārsteidz ar pavisam neparastu skatījumu uz itin parastām lietām. Lappusēs dzirkst sirsnīgs humors, aizrautīgs spēlēšanās gars un saulains prieks sasaucas ar aizkustinošu mīļumu. Grāmatu ilustrējusi jaunā māksliniece Zane Raičenoka-Raišonoka, kurai pilnībā izdevies ietērpt tēlos un krāsās dzejnieces ieceri. Zanes zīmētie eži, kaķu pārītis, peles un citi dzejoļu varoņi izskatās tik dzīvi un īsti, ka gribas tos paglaudīt. (Zvaigzne ABC)

Nāriņas pidžama

Māras Cielēnas dzejoļu grāmata ar Ilzes Dambes ilustrācijām «Nāriņas pidžama» ir «radiniece» bērnu un vecāku jau iemīļotajām grāmatiņām «Trakulīte Sandalīte» un «Krupītes kurpītes». Arī jaunais dzejoļu krājumiņš ir piemērots pavisam mazajiem, jo skanīgie, kodolīgie panti un izteiksmīgās ilustrācijas spēj saistīt pat tos, kuri vēl nav sasnieguši divu gadu vecumu. Grāmata ir kā radīta pieaugušo un bērnu kopābūšanai – par pantiem un ilustrācijām var smieties, tos var apspriest, ar tiem var doties gulēt un celties. Ļoti iespējams, ka bērns drīz vien dzejolīšus pratīs noskaitīt pats, tomēr gribēs, lai vecāki tos atkal un atkal nolasa, uzburot mīļu brīdi. (Lietusdārzs)

Brigita un brāļi aļņi

Brigitai ir apnicis būt vienīgajam bērnam ģimenē – tāda dzīve ir pārāk klusa. Ja meitenei būtu brālis vai māsa, viņai nebūtu tik garlaicīgi. Kādu dienu, pārnākusi mājās, Brigita ierauga pie savām durvīm sēžam trīs aļņus un nolemj vest tos sev līdzi, lai tie kļūtu par viņas brāļiem. Bet izrādās, ka aļņi nemaz nav tādi brāļi, kādus Brigita ir iedomājusies. Viņi zīmē dīvainus zīmējumus, pieprasa popkornu un iekārtojas uz gulēšanu skapī. Varbūt miers un klusums – tas nemaz nav tik slikti... Pija Lindenbauma ir daudzu bērnu grāmatu autore, turklāt viņa pati arī ilustrē savus darbus un ir viena no populārākajām mūsdienu bērnu grāmatu māksliniecēm Zviedrijā. Teksts un ilustrācijas viņas grāmatās ir nedalāma vienība, un tajos netrūkst oriģinalitātes, sirsnības un humora. Brigita – maza meitene ar bagātu iztēli – ir viens no iemīļotākajiem Pijas Lindbaumas tēliem. (Zvaigzne ABC)

Smirduļa kungs

Hloja ir pavisam parasta meitene. Viņai ir pavisam parasta ģimene – mamma, tētis un māsa, taču viņa ir pavisam vientuļa. Hlojai šķiet, ka jaunāko meitu Anabellu māte mīl vairāk un ka nevienam nerūp, ko Hloja domā un jūt. Mamma ir aizņemta ar savu priekšvēlēšanu kampaņu un pūlēm būt smalkai, tētim ir nepatikšanas darbā, bet supertalantīgā, gudrā un skaistā māsa ir sāncense, nevis draudzene.
Bet tad Hloja satiek Smirduļa kungu, vietējo bezpajumtnieku. Jā, viņš mazliet smird, taču ir vienīgais cilvēks, kurš ir laipns pret meiteni. Tāpēc, kad Smirduļa kungam vajadzīga vieta, kur apmesties, Hloja nolemj viņu paslēpt dārza šķūnītī. Tomēr meitenei nākas uzzināt, ka daži noslēpumi ne pie kā laba neved. Un, ja runājam par noslēpumiem, arī Smirduļa kungam, šķiet, ir kas slēpjams…
Deivids Valjamss ir populārs britu komiķis. Valjamsa romāns «Smirduļa kungs» ne par matu neatpaliek no iepriekšējiem smieklīgajiem grāvējiem – «Gangsteromīte» un «Mazais miljardieris». (Zvaigzne ABC)

«Iepazīsti dzīvniekus»

Vai esi gatavs aizraujošiem piedzīvojumiem dzīvnieku pasaulē? Iznākusi jautrām un izzinošām nodarbēm pilna grāmata vecākiem un bērniem «Iepazīsti dzīvniekus». Piebiedrojies ziņkārīgajai meitenītei Koko un pētniekiem, kuri apceļo pasauli, lai satiktu dažādus dzīvniekus – no sīka pelēna līdz milzu valim, kurš šķiež šļakatas okeānā. Uzzini, kā dzīvniekiem klājas, ko viņi ēd, ko medī un kā tiek pie mazuļiem. Lasītājus gaida dažādi fakti un joki, jautājumi un atbildes, spēles un uzdevumi. Izcep dzīvnieku pankūkas, uzspēlē pēddziņu spēli, paviesojies kukaiņu cirkā, atrodi ceļu skudru pūžņa labirintos – atjautīgi un aizraujoši! Šī bilžu grāmata priecēs visus, kam patīk radoši darboties: zīmēt, krāsot, locīt, skaitīt, pētīt, spēlēties un izzināt. Šajā sērijā iepriekš latviski izdota arī grāmata «Es un tu no galvas līdz papēžiem» – jautrs un izzinošs ceļvedis cilvēka ķermeņa iepazīšanai, ko paguvuši iemīļot daudzi mazie lasītāji.Dzīvespriecīgo pētnieku iedvesmots, drīzumā gaidāms arī animācijas filmu seriāls bērniem BBC televīzijā. (Jāņa Rozes apgāds)

Astoņdesmit dienās ap zemeslodi

Kādu vakaru noslēdzis derības Reformatoru klubā, angļu džentlmenis Fileass Fogs kopā ar savu sulaini Āķi dodas aizraujošā ceļojumā apkārt pasaulei. Pārvietojoties ar tvaikoni, vilcienu, burinieku, kamanām un pat ziloni – turklāt līdzi ņemot vien nelielu ceļasomu –, Fileass Fogs ir apņēmības pilns derībās uzvarēt. Taču ar karstasinīgo Āķi līdzās viņš tiek ierauts arvien jaunos piedzīvojumos: bezbailīgie ceļabiedri nonāk apšaudē ar indiāņiem, izvairās no apcietinājuma, pārdzīvo viesuļvētru un izglābj indiešu atraitni no sārta – un tā ir tikai daļa no visiem pārbaudījumiem, ar ko viņiem nākas sastapties. Turklāt ceļotājiem pa pēdām dzenas neatlaidīgais Skotlendjarda detektīvs Fikss, kas kļūdaini domā, ka Fogss ir aplaupījis Anglijas banku. Humora un aizrautības pilnais romāns «Astoņdesmit dienās ap zemeslodi» pelnīti vienmēr bijis populārākais Žila Verna darbs. Šo glīto, jauno izdevumu papildina vairāk nekā 70 brīnišķīgas godalgotā mākslinieka Roberta Ingpena ilustrācijas. (Zvaigzne ABC)

MINECRAFT. Būvniecības rokasgrāmata

Šķiet, nav nekā, ko nebūtu iespējams uzbūvēt spēlē «Minecraft». Bet ar ko sākt, kad ir tik daudz iespēju? Kā attīstīt savas radošās spējas, lai sasniegtu meistaru līmeni? Šajā grāmatā prasmīgā FyreUK komanda soli pa solim pamācīs, kā veidot mājas, debesskrāpjus, tiltus, kuģus, amerikāņu kalniņus un daudz ko citu. Turklāt varēsi smelties iedvesmu no iespaidīgākajiem meistardarbiem, lai pats drīz kļūtu par īstu būvniecības ģēniju! (Egmont)

Auniņš Šons. Ganāmpulka uzvara

Populārā animācijas seriāla un filmas varonis auniņš Šons kopā ar draugiem un sāncenšiem turpmāk būs sastopams ne tikai uz ekrāniem, bet arī grāmatu lappusēs. Fermā notiek talantu šovs, kurā vistas sacenšas ar aitām. Diemžēl ganāmpulka zvaigzni Šērliju, kuras dziedāšanas prasme ir tikpat ievērojama kā viņas raženais stāvs, pārņēmis šķietami nepārvarams lampu drudzis. Vai Šonam izdosies pierunāt patiesi burvīgās balss īpašnieci Šērliju uzstāties? Un kurš kļūs par šova uzvarētāju? Grāmatā ir viss nepieciešamais labai izklaidei un lielai jautrībai – spilgti tēli, aizraujošs sižets, lielisks humors, īsts sacensību gars un asprātīgas komiksveida ilustrācijas gandrīz katrā lappusē, kuru autors ir animācijas mākslinieks Endijs Džeinss. (Zvaigzne ABC)

«Ruksis un skaitļi»

Iznākusi koša, nebēdnīga un izglītojoša bilžu grāmata bērniem «Ruksis un skaitļi». Latvijā daudziem jau pazīstamais un iemīļotais Ruksis šoreiz iedrošina mazos lasītājus spert pirmos soļus skaitļu pasaulē un, kā ierasts, apbur ar savu humorpilno fantāziju. «Viens bruņinieks. Divas nāriņas. Trīs čūsku dresētāji. Četras Sarkangalvītes...» – Ruksis iejūtas dažādos pasakainos tēlos un palīdz iepazīt ciparus. Kopā ar galveno varoni, omulīgo Ruksi, šajā bilžu grāmatā darbojas arī viņa draugi – Āpsis, Govs, Pingvīns un citi. Somu māksliniece Jūlija Vuori (1968) ir studējusi Helsinku Mākslas un dizaina universitātē. Publicējusi komiksus par Rukša piedzīvojumiem, kā arī vairākas bērnu grāmatiņas par Ruksi un viņa dzīvi. (Jāņa Rozes apgāds)

Skolēna enciklopēdija

Jauns, bagātīgs izdevums, kurā ir plaša informācija un pilnīgākais vizuālais risinājums par norisēm uz Zemes un Visumā, atainojot dabas, zinātnes un vēstures procesus. Enciklopēdijā atklāsiet Tutanhamona kapeņu noslēpumu un DNS apslēpto informāciju, pārceļosiet laikā, kad cēla Lielo Ķīnas mūri, kad senie grieķi būvēja Partenonu Atēnās un kad norisinājās divu Pasaules karu kaujas, izpētīsiet dinozauru no iekšienes, signālus no kosmosa, neredzamos magnētiskos spēkus vai lieliskos zinātniskos atklājumus, uzzināsiet par postošu dabas katastrofu - cunami, tornado un zemestrīču – izraisītājiem, zvaigžņu dzimšanu vai notikumiem, kas pasaulē bija nozīmīgi 20. gadsimta 60. un 70. gados, un to, kā sākās 21. gadsimts. Enciklopēdijā ir iekļauti daudzi pārsteidzoši fakti un dinamiska hronoloģija, bet lieliskie detalizētie attēli gandrīz kā 3D formātā pat visai sarežģītus procesus palīdz izprast acumirklī. (Zvaigzne ABC)

100 spēles un rotaļas (kastītē ir 100 kartītes)

Šajā komplektā ir kartītes ar 100 jautru un asprātīgu spēļu aprakstiem. Izņem no kastītes kādu kartīti, izlasi spēles noteikumus un kopā ar draugiem iesaisties aizraujošā spēlē! (Zvaigzne ABC)


Guļamstāstiņi. Palasi man grāmatiņu!

Šī burvīgi ilustrētā grāmata stāsta par to, kas ir svarīgs katram bērnam, - par mīlestību, ko var saņemt no vecākiem un dāvāt tiem pretī; par iztēles pasauli, kuru var rosināt pat tik ikdienišķa lieta kā gultas sedziņa; par skaitļu mācīšanos un pacietību; par draudzību un saticību un vēl, un vēl... (Zvaigzne ABC)


Re, kā dzīvo savvaļā!

Uzzini pasauli izklaidējoties! Iepazīsties ar astoņiem dzīvnieku mazuļiem no dažādām pasaules malām. Uzzini, kā tie dzimst, aug, rotaļājas un apgūst savvaļas dzīvei vajadzīgās iemaņas. Pieci grāmatas varoņi latviešu lasītājiem jau ir pazīstami – vilcēns Varis pat kļuvis par lasīšanas projekta «Bērnu žūrija» laureātu. Tagad visi stāsti apkopoti vienā grāmatā. Grāmatas astoņos stāstiņos iepazīsiet dzīvniekus no visas plašās pasaules. Katra stāsta galvenais varonis ir kādam reģionam tipisks dzīvnieks, kurš satiekas ar citiem šajā vidē mītošiem dzīvniekiem. Raksturīgās īpašības un paradumi ņemti no reālās dzīvnieku pasaules, bet stāstu sižeti ir izdomāti. Lasot par varoņu piedzīvojumiem, uzzināsiet arī informāciju un interesantus faktus par viņu dzīvi savvaļā. Šajā grāmatā sastapsiet polārlāci no Arktikas, bebru no Ziemeļamerikas, vilku no Eiropas, tīģeri no Indijas Āzijas subkontinentā, skudrulāci no Dienvidamerikas, ziloni no Āfrikas, ķenguru no Austrālijas krūmājiem un pingvīnu no Antarktīdas ledājiem. Kartēs parādīts, kurā zemeslodes vietā tie dzīvo. Renātes Punkas tulkojums. Danielas de Lucas ilustrācijas. (Jāņa Rozes apgāds)

Gumiju prieki. Simtiem ieteikumu radošām nodarbēm!

Tin, cilpo, mezglo – lai top! Ļaujies aizrautībai! Tavās rokās ir nonākusi jauna radošu darbu grāmata. Tajā tu atradīsi daudzveidīgus projektus un nodarbes, kas mudinās nodoties rotaļām un eksperimentiem stundām ilgi. Grāmatā iekļauti rokdarbi, rotaļlietu darināšana, spēles, interesanta informācija un neskaitāmas iespējas patīkami pavadīt laiku gan zēniem, gan meitenēm! Šī neparasto radošo projektu grāmata parādīs, cik viegli ir pagatavot aproces, jostas, rakstāmlietu trauciņus, mūzikas instrumentus, veikt zinātniskus eksperimentus, darināt mākslas darbus un darīt vēl daudz ko citu. Sarūpē gumijas un ķeries pie darba! (Egmont)

Monstru akadēmija

Nellijai Rapai viesībās pie dīvainā tēvoča Hanibāla pēkšņi jāizdomā, kā tikt galā ar asinskāru vampīru, kuram turklāt sāp zobs! Šis ir tikai viens no pārbaudījumiem, kurš Nellijai jāiztur, lai viņa tiktu uzņemta Monstru akadēmijā – skolā, kurā mācās topošie monstru aģenti... Monstru aģente Nellija Rapa ir iemīļota zviedru bērnu grāmatu varone. Stāsti par viņas satraucošajiem piedzīvojumiem nu jau daudzus gadus atrodas Zviedrijas bērnu grāmatu žūrijas balsojuma augšgalā. Grāmatu sērijas autors Martins Vīdmarks rakstniecībā debitēja 2000. gadā un kopš tā laika ir sarakstījis vairāk nekā 60 grāmatu. (Zvaigzne ABC)

Pasaciņu šūpulītis

Burvīga Viļa Plūdoņa pasaciņu vācelīte - noteikti jābūt katar pasaku mīļotāju kolekcijā. Pirmo reizi grāmatiņa izdota 1933. gadā, tāpēc tās ilustrācijas ir unikāla vēstures liecība. (Zvaigzne ABC)


Kipers

Šī ir pirmā latviski izdotā grāmata par kucēnu Kiperu. Kucēns bēdājās, ka viņa groziņš ir vecs un noplucis, bet sedziņa nepatīkami ož. Vai Kipers atradīs labāku guļvietu? Kipers ir tik jauks, ka neatstāj vienaldzīgus ne bērnus, ne vecākus. Viņš ir vislabākais kucēns, ar kuru kopā uzaugt... Grāmatas autors Miks Inkpens saka: «Katrs autors vēlas, lai viņa grāmatas ir tik mīļas lasītājiem, ka tām noļukušas «ausis». Man ir īpaši paveicies, jo mani mazie lasītāji noļukušas «ausis» grāmatām spēj piešķirt ātri vien! Iespējams, no visām manām grāmatām visvairāk noļukušās «ausis» ir tieši stāstiņiem par kucēnu Kiperu. Un tas, manuprāt, ir pilnīgi saprotami.»

Ledus sirds. Divi jauni stāsti

Seko līdzi animācijas filmas «Ledus sirds» iemīļoto varoņu piedzīvojumiem – lasi šo grāmatu un uzzini, kā klājas Annai, Elzai un viņu draugiem! Sajūsminies par jautriem slīdkalniņiem un mirdzošām ledus skulptūrām, satiec sniegavīriņu Olafu un tirgotāju Oukensu, palīdzi gatavot dažādus gardumus un izbaudi sniega piku priekus kopā ar abām māsām stāstā «Ziemas noslēguma svētki»! Stāsts «Auklējot trollīšus» ļaus iztēloties, kā tev veiktos, pieskatot draiskulīgus, nenogurdināmus mazuļus, kamēr troļļu vecāki devušies pastaigā. Annai, Kristofam, Olafam un Svenam šī diena izvēršas rosīga un pārsteigumiem pilna. Interesanti, vai viņiem izdosies tikt galā ar ņiprajiem trollēniem? (Egmont)

Ods nokrita no ozola

Šajā latviešu tautasdziesmu izlasē Jānis Baltvilks apkopojis dainas, kuras pašam sevišķi patikušas un ir labi saprotamas arī bērniem. Grāmata sagatavota pēc 1990. gada izdevuma, un to tāpat kā toreiz papildina brīnišķīgas ilustrācijas, kuru autore ir labi pazīstamā un iemīļotā bērnu grāmatu ilustratore Anita Paegle. Viņas krāšņajos, izsmalcinātajos un asprātīgajos zīmējumos atdzīvojas švītīgais Incīts, peļu stārastīts, kas brauc uz Raunu precēties, pelītes ar miega vezumiņu, circenīši, kas skaisti dzied, vilks, kam kājas nosalušas, vanags gariem spārniem un daudzas citas meža un māju radībiņas, kā arī čakli cilvēkbērni.

Pazudušais kaķēns

Rozijai patīk apciemot kaķus, kas dzīvo fermā netālu no viņas vecmāmiņas mājas. Meitenei īpaši iepaticies kaķēns, kuru viņa dēvē par Rūsiņu, jo tam ir skaists, ruds kažociņš. Sākumā Rūsiņš ir ļoti bailīgs, taču pamazām iemācās meitenei uzticēties. Taču, kad ferma tiek pārdota un pārvēršas par būvlaukumu, kaķēns ir pārbijies - citi kaķi ir pazuduši un viņš ir palicis pavisam viens. Pēkšņi pasaule vairs nemaz nešķiet draudzīga... Autors: Hollija Veba.

Timija nedienas

Keitija nespēj noticēt savai laimei, kad vecāki piekrīt iegādāties kucēnu. Un, ieraudzījusi ņipro Timiju, meitene domā, ka arī visi pārējie ģimenes locekļi iemīļos to tikpat stipri kā viņa. Taču vecākā māsa Džesika raizējas, kā jaunpienācēju uzņems kaķene Mistija. Keitija cer, ka abi dzīvnieciņi saradīs, tomēr viss izrādās citādi. Ikreiz, kad Timijs grib iesaistīt Mistiju rotaļā, kaķene sadusmojas un iekausta to. Timijs ir noskumis – kāpēc Mistija negrib ar viņu draudzēties? Autore - Hollija Veba.

Lielais 6. Disney

Robotu cīņas ir ierasta parādība multikulturālajā metropolē Sanfransokijā. Tajās aizrautīgi piedalās arī 14 gadus vecais Hiro Hamada. Tomēr viņa vecākais brālis Tadašī vedina aizdomāties, ka dzīvē var būt arī svarīgāki mērķi un ka liela nozīme ir izglītībai. Dienā, kad Hiro iztur pārbaudījumu Sanfransokijas Tehnoloģiju institūtā, brālis iet bojā, atstājot zēnam paša radīto robotu Beimaksu. Lasi un uzzini, kā risinās tālākie notikumi! (Egmont)

Stikla bērni

Billija stāvēja pavisam klusu un klausījās. Skaņa turpinājās, bet šoreiz tā nāca no kādas citas istabas. Un tad meitene ieraudzīja ko tādu, kas lika viņai aizmirst par troksni, – dzīvojamās istabas griestu lampa kustējās. Pavisam lēnām tā šūpojās no vienas puses uz otru kā veca pulksteņa pendelis. Divpadsmitgadīgās Billijas un viņas mammas jaunajā mājā risinās mistiski notikumi. Nesaprotami un šausmīgi notikumi, kurus Billija nespēj izskaidrot. Šķiet, ka māja vēlas no viņām atbrīvoties. Tā dara visu iespējamo, lai viņas aizbiedētu.
Kopā ar draugu Aladinu Billija sāk izmeklēt mājas tumšajiem noslēpumiem apvīto vēsturi. Un, jo vairāk viņa uzzina, jo vairāk pārliecinās, ka viņai ar mammu jātiek no mājas projām, cik drīz vien iespējams… Pirms notiek kas šausmīgs. Pirms būs par vēlu. Zviedru rakstniece Kristīna Olsone (1979) ir diplomēta politoloģe, taču patlaban pilnībā pievērsusies rakstniecībai. Viņa rada darbus gan bērniem, gan pieaugušajiem, un tiem raksturīgi noslēpumu un spriedzes pilni notikumi. «Stikla bērni» ir pirmā grāmata sērijā par divpadsmitgadīgo meiteni Billiju un viņas draugu Aladinu. Tā ieguvusi Zviedrijas Radio balvu par labāko bērnu romānu.

Medus stāsti. Vinnijs Pūks

Vinnijam Pūkam nav lielāka garduma par medu – to zina visi, bet ja nu ēsts tik daudz, ka netiek vairs pa durvīm ārā? Un kā jūtas draugi vienā varen vējainā dienā, kad Sivēns gandrīz aizlido pa gaisu un Pūce paliek bez mājas, turklāt Simtjūdžu mežā uznāk neredzēti plūdi? Šajā krājumā iekļauti divi brīnišķīgi stāsti «Vinnijs Pūks un medus koks» un «Vinnijs Pūks un vējainā diena», kas vienos bērnus un vecākus jaukai kopā lasīšanai. (Egmont)

Tīnas talants. Rozes mazā draudzene

Sunītei Tīnai ļoti patīk uzstāties – viņa sniedz lieliskus priekšnesumus un priecē cilvēkus. To ievēro Roze, un princese uzaicina talantīgo suņu meiteni uz pili. Abas kļūst par labākajām draudzenēm! (Egmont)


Princešu rotaļu pils. Ar krāšņu atlokāmu pils modeli

Atver šo brīnumaino grāmatu ar atlokāmu rotaļu pili un viesojies mazo princešu pasaulē kopā ar Ziedlapiņu un viņas sirsnīgajām draudzenītēm! Izlasi jaukos stāstus, tad ņem princesītes, uzpos tās un izspēlē dažādas ainas balles zālē, ģērbistabā un guļamistabā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu