Piecas vīriešu kārtas slavenības, kuras ir cīnījušās ar ēšanas traucējumiem (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ēšanas traucējumi nav problēma, kura piemeklē tikai sievietes, izrādās ar to ir sirgušas daudzas vīriešu kārtas slavenības, kurām bija jāvelta ilgs laiks, lai tiktu vaļā no anoreksijas un bulīmijas. Vīrieši par to kaunas, tāpēc ir tik maz zināmas slavenības, kuras ir cīnījušās ar šo problēmu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Grupas «Kings of leon» solists Kalebs Falovils atzinies, ka tīņa gados slimojis ar anoreksiju. Vīrietis piemetina, ka vienmēr ir domājis, ka nav gana labs, gana izskatīgs, gana tievs, tāpēc viņš jaunībā iedzīvojies anoreksijā. Nu viņš kontrolē savus ēšanas paradumus.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris Deniss Kveids atzinies, ka slimojis ar anoreksiju 1994. gadā, kad viņam bija jāzaudē četrdesmit mārciņas, lai varētu piedalīties filmā «Wyatt Earp». Deniss tā aizrāvies ar svara zaudēšanu un atturēšanos no ēdiena, ka pats saviem spēkiem nav varējis apstāties. Aktieris bijis tik vārgs, ka nav spējis izrāpties ārā no baseina. Skatoties spogulī, viņš joprojām redzējis apaļīgo vīrieti, kaut bijis tievs kā skaliņš. Daudzus gadus aktieris bija apsēsts ar kaloriju skaitīšanu, ēdiena kontrolēšanu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktieris Billijs Bobs Torntons 1998. gadā nespēja kontrolēt pats savu dzīvi, tāpēc sāka kontrolēt to, ko ēd. Aktieris nevienā neklausījās un ilgi neatzina, ka sirgst ar ēšanas problēmām.

Arī populārais komēdiju aktieris un komiķis Rasels Brends bērnībā sirga ar bulīmiju, viņš nebija populārs bērns skolā, par viņu visi smējās, un tāpēc aktieris sāka daudz ēst un nespēja apstāties. Tas bija veids, kā justies labi un nejusties vientuļam. Ēdiens kalpoja kā draugs un patvērums.

Foto: Instagram

Filmas «Iron man 3» zvaigzne Ešlijs Hamiltons atzinās, ka daudzus gadus ir cīnījies gan ar anoreksiju, gan bulīmiju. Tā bija viņa problēma, pirms viņš to aizstāja ar alkohola un narkotiku atkarībām. Aktieris izmantoja alkoholu un narkotikas, lai apkarotu ēšanas problēmas. Ešlijs arī paziņo, ka saprot, kāpēc daudzi slaveni vīrieši neatzīst, ka viņiem ir ēšanas problēmas, jo tas vīriešiem ir apkaunojoši.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu