Suzuki arī turpmāk koncentrēsies uz maziem auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Suzuki

85.Ženēvas automobiļu izstādē Suzuki demonstrēs divus konceptauto, kas nodēvēti par iK-2 un iM-4. Pirmo no jaunumiem Suzuki pat dēvē par ideālo kompaktklases auto.

Līdz jauno konceptauto atklāšanai ir atlicis mazāk par mēnesi, tomēr nekādas detalizētas informācijas par automobiļiem nav. Par iK-2 ražotājs norāda vien to, ka tas ir ideālais kompaktnieks un radīts atbilstoši harmoniskā spēka filosofijai.

Suzuki neprecizē, kā šis spēks izpaužas, taču ticams, ka runa ir par šāda tipa automobiļiem raksturīgākajām pamata vērtībām, kuras iK-2 gadījumā esot sakombinētas, cik dāsni vien iespējams. Citiem vārdiem, ar iK-2 Suzuki vēlas kompaktklases auto pacelt jaunā līmenī.

Suzuki iM-4 konceptuāli ir kardināli atšķirīgs automobilis - tas ir mazās klases apvidnieks ar kantainu dizainu, kas atspoguļo «iedvesmas formas» tematiku un visu riteņu piedziņas arhitektūru.

Suzuki ir iecerējuši līdz 2017.gadam pilnībā pārskatīt savu modeļu klāstu, izlaižot līdz pat sešiem jauniem modeļiem. Atbilstoši iecerei tiem vajadzētu būt diviem A segmenta sedaniem, diviem B segmenta sedaniem un diviem neliela izmēra apvidniekiem, raksta Motor.ru. Cita starpā jau nākamgad Suzuki plānojot izlaist arī apvidnieka Jimny jauno paaudzi.

Suzuki iM-4
Suzuki iM-4 Foto: Suzuki
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu