LG prezentē jaunas ekrānu tehnoloģijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izstādē Integrated Systems Europe 2015 (ISE) prezentēs novatorisku bizness biznesam (B2B) displeju produktu klāstu. ISE 2015 norisināsies no 10. līdz 12.februārim Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā. Izstādes laikā LG iepazīstinās ar komerciālo televizoru un digitālo displeju modeļiem, tostarp 105 collu ULTRA HD displeju, webOS displeju risinājumiem, komerciālām, caurspīdīgām ledusskapju durvīm un citiem produktiem. LG nozarē vadošie komerciālo displeju produkti nodrošinās uzlabotu efektivitāti sabiedriskās vietās, tostarp mazumtirdzniecības veikalos, lidostās, skolās, ātrās apkalpošanas restorānos, viesnīcās, slimnīcās un birojos.

Smart Platform displeji un Hotel TV risinājumi ar webOS

LG patērētājus iepazīstinās arī ar jaunāko Smart Platform displeju klāstu un viesnīcas informācijas televizoru risinājumu, kas izmanto webOS. Šī platforma ir ērta, nodrošinot sistēmu integratoriem iespēju lejupielādēt lietderīgu saturu, vienlaikus ļaujot tiem izstrādāt pielāgotas aplikācijas, kas atbilst to precīzām vajadzībām.

Pateicoties webOS, LG Smart Platform displejus iespējams nekavējoties atjaunināt, izmantojot viedtelefonu vai planšetdatoru. Wi-Fi savienojamība izslēdz nepieciešamību pēc interneta pieslēguma ar vadu vai dārgas iekšējā tīkla infrastruktūras. webOS Hotel televizors ļauj viesiem saņemt informāciju par viesnīcā pieejamiem pakalpojumiem vai tuvumā esošajām izklaides iespējām, kā arī skatīties filmas un televīzijas programmas.

Foto: Publicitātes foto

LG arī prezentēs moderno Room Management System (RMS) risinājumu. Šī tehnoloģija ļauj televizoru ierīcēm attālināti kontrolēt apgaismojumu, siltumu, gaisa kondicionieru darbību un pat aizkarus. Pateicoties šai tehnoloģijai, kas radīta maksimālām ērtībām, viesnīcas viesi var kontrolēt katru istabas elementu un apstākļus, neizkāpjot no gultas.

Caurspīdīgas ledusskapju durvis pilnīgai vizuālai informācijai

Caurspīdīgās ledusskapju durvis aprīkotas ar LG M+ tehnoloģiju, kas nodrošina uzlabotu caurskatāmību un gaišumu, vienlaikus samazinot elektroenerģijas patēriņu. Reklāmas saturu iespējams attēlot ledusskapja ārienē, kamēr klienti caur caurspīdīgajām durvīm var aplūkot produktus ledusskapī.

Tāpat LG arī prezentēs spoguļu displeju, kas pilna garuma spogulī iestrādājis skārienjutīgu ekrānu. Virtuālās uzlaikošanas funkcija ļauj lietotājiem uzlaikot dažādus apģērbus, viņiem ne reizi neapmeklējot uzlaikošanas kabīni, kā arī mainīt apģērba krāsu, vienkārši pieskaroties ekrānam.

Ultra Wide ULTRA HD digitālie displeji

ULTRA HD digitālo displeju klāstā pieejami 84, 98 un 105 collu lieli ekrāni. Novatoriskā Interactive White Board (IWB) funkcija ļauj lietotājiem birojos un skolās dalīties ar saviem sanāksmju pierakstiem vai nodarbību plāniem, izmantojot internetam pievienotu portatīvo datoru vai planšetdatoru. IWB iespējams arī kontrolēt attālināti, izmantojot ierīces šajā pašā tīklā. Turklāt 84 collu ekrāna modelis spēj uztvert līdz pat desmit skārienu punktiem vienlaicīgi, ļaujot vairākiem lietotājiem vienlaicīgi darboties ar šo displeju.

Foto: Publicitātes foto

«Mēs esam pagodināti izstādē ISE 2015 mūsu globālajiem B2B klientiem piedāvāt ērtību uzlabojošu, novatorisku digitālo displeju produktus,» norāda LG Home Entertainment Information Display Business struktūrvienības viceprezidents un vadītājs Hjunsei Parks. «Mēs paplašināsim sava zīmola klātbūtni globālajā komerciālo displeju tirgū, pateicoties partnerattiecībām ar ievērojamām sistēmu integrēšanas kompānijām. Mēs ticam, ka šie pūliņi būs neatsverami mūsu biznesa iespēju paplašināšanai.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu