Pirmā «selfiju» stiliste pasaulē - Aleksa Noksa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, nolīdzis pirmo selfiju stilisti pasaulē Aleksu Noksu (Alexis Knox). Ar viedtālruni HTC Desire EYE viņa dodas īpašā misijā, lai atbrīvotu pasauli no selfiju noliegšanas. Viņa sniegs savus eksperta padomus un stila konsultācijas, lai arī selfiju skeptiķi zinātu kā uzņemt perfektus attēlus. Aleksa Noksa ar stila konsultācijām palīdzējusi ASV šova Amerikas nākamā topmodele organizatoriem, kā arī viņas klientu sarakstā ir tādas zvaigznes kā Mailija Sairusa (Miley Cyrus), Bruno Marss (Bruno Mars), Rita Ora (Rita Ora).

Foto: Instagram

Selfijs jeb pašiņš/pašportrets, kas uzņemts ar kameru vai viedtālruni, strauji kļuvis par globālu fenomenu. Ņemot vērā, ka katru dienu pasaulē tiek uzņemti vairāk nekā miljons selfiji, nav brīnums, ka daudzi cilvēki jūtas pamudināti uzņemt ekskluzīvi perfektu attēlu. Diemžēl daudzi konstatē, ka tas nav nemaz tik vienkārši.

HTC selfiju stilistes video, kas filmēts Londonas modes nedēļas vīriešu apģērbu kolekcijas skatē, Aleksa ļauj ielūkoties savā modernajā dzīvesveidā un oficiāli paziņo par pirmās HTC #SelfieSchool atvēršanu.

Selfiju stiliste Aleksa Noksa saka: «Uzņemt perfektu selfiju var būt sarežģīti, īpaši, ja nav zināšanas par modi un fotografēšanu, tāpēc es esmu tik sajūsmināta strādāt ar HTC kā oficiālā selfiju stiliste. Izmantojot visas izcilās jaunās tehnoloģijas, kas apvienotas HTC Desire EYE, selfiju uzņemšana ir kļuvusi daudz vienkāršāka un atvieglojusi manu darbu. Es ļoti gaidu tiešsaistes selfiju skolu, lai dalītos ar savu pieredzi un palīdzētu nākamajai paaudzei atklāt labāko sevī.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu