«Eirovīzijas» pusfinālā iekļūst arī Aminata, M.Riva, «Euphony» un R.Bērziņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar Latvijas Televīzijā (LTV) notika otrā autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2015» tiešraide, kurā uz skatuves kāpa desmit dalībnieki, lai sacenstos par iekļūšanu pusfinālā. Pēc skatītāju balsojuma «Eirovīzijas» pusfinālā iekļuva Aminata Savadogo, Markus Riva, bet žūrija deleģēja Rihardu Bērziņu un «Euphony»

Konkursa otrajā tiešraidē piedalījās duets «Euphony» ar Andra Kiviča dziesmu «Home», Markus Riva ar Miķeļa Ļaksas dziesmu «Take Me Down», «Ornella» ar Rino Rudeviča dziesmu «Angel», kā arī Rihards Bērziņš ar Ingara Viļuma kompozīciju «Your Eyes». Konkursā ar Reiņa Briģa un Alises Kantes dziesmu «Sweet Girl» uzstājās Signe, duets Mārtiņš Ruskis un Ginta Krievkalna izpildīs Jāņa Ķirša un Pētera Draguna dziesmu «Debesis», Aminata Savadogo izpildīja pašas un Kaspara Ansona sacerētu dziesmu «Love injected», bet Katrīna Bindere startēja ar Diānas Černes kompozīciju «Run To You». Grupa «The Stones» uz skatuves kāpa ar Igora Voļhina kompozīciju «Free Your Mind», savukārt «Riga Metro» uzstājās ar dziesmu «High Heels», kuras autori ir Elīna Dumpe, Antons Kekļa, Valters Suķis un Gusts Kaksis.

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas producents Guntars Račs.

Tāpat kā pirmajā tiešraidē, arī šoreiz izpildītājus un autorus vērtēja gan žūrija, gan skatītāji, bet uzvarētāju finālā noteiks tikai skatītāju balsojums. Skatītāju balsojumu veidos telefonbalsojums un internetbalsojums. Balsot par dalībniekiem varēs arī internetā - «Supernovas 2015» mājaslapā.

Pārraidei līdzi varēs sekot arī skatītāji ārpus Latvijas teritorijas - koncerta tiešraidi pārraidīs «Supernovas 2015» mājaslapā «supernova.lsm.lv».

«Supernovas 2015» pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā sacentīsies astoņi dalībnieki, notiks 15. februārī plkst.21.20. Fināls norisināsies 22.februārī.

«Supernovas 2015» uzvarētājs dosies pārstāvēt Latviju «Eirovīzijas» starptautiskajā konkursā Austrijā.

Pagājušajā raidījumā pusfinālā iekļuva mūziķi «Mntha» ar dziesmu «Nefelibata», «ElektroFolk» ar «Sundance», Antra Stafecka ar «It's the night» un «Framest» ar kompozīciju «Ziemā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu