Deivids Duhovnijs realizējis neparastu ideju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs izdevis savu pirmo romānu «Holy Cow» - satīrisku stāstu par runājošu govi, cūku un tītaru, kuri cerībā izbēgt no lopkautuves dodas ceļojumā apkārt pasaulei.

Duhovnijs atklāj, ka neparastā ideja viņam radusies pirms vairākiem gadiem, braucot ar auto pa Losandželosas ielām. «Iedomājos - ja es būtu govs, es noteikti gribētu doties uz Indiju, kur mani pielūgtu un neapēstu,» teica 54 gadus vecais aktieris. «Pēc tam es izdomāju cūku, kura būtu drošībā Izraēlā. Lai arī tā būtu nicināta, to tomēr neapēstu. Un tad es iedomājos par tītaru, kurš domā, ka Turcija nosaukta par godu viņam, tāpēc jādodas uz turieni.»

«Nokļūstot Indijā, izrādās, ka dzīve nepaiet vienā vienīgā pielūgsmē. Ir kaut kas pa vidu starp lopkautuvi un pielūgšanu, un tā ir dzīve,» savu darbu skaidro Duhovnijs.

Aktieris, kurš seriālā «Californication» («Grēcīgā Kalifornija») spēlē rakstnieku, vienmēr ir gribējis saistīt savu dzīvi ar rakstniecību. «19 vai 20 gadu vecumā es gribēju būt rakstnieks. Aktiera karjeru uzsāku ar cerību, ka man ļaus izmēģināt roku dramaturģijā,» atzīst Duhovnijs. «Es vienmēr esmu uzskatījis sevi par rakstnieku. Es izveidoju scenāriju dažām «X-failu» sērijām, esmu bijis scenārists 2004.gada filmai «House of D», kā arī strādājis vēl pie dažiem citiem scenārijiem, ko varētu pārvērst romānos, jo neatkarīgo filmu uzņemšana ir ļoti grūta.»

«Man tas šķiet daudz dabiskāk nekā pēdējos 20 gados izveidotā karjera,» norāda Duhovnijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu