Elīnas Dzelmes ceturto personālizstādi novērtē arī Džilindžers ar savu jauno mīlu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

7.februārī mājīgajā, alternatīvajā kafejnīcā «PinUp» tika prezentēta aktrises Elīnas Dzelmes ceturtā personālizstāde «Pirmses» jeb «Pirms es». Izstādē māksliniece turpina jau pirmajā izstādē, 2011. gadā, iesākto stāstu par sievieti.

Izstāde gluži kā 2011.gadā turpina mūžīgo tēmu par sievieti, tās rašanos, emocijām, skaistumu, izmantojot dažādu krāsu gammu, jo kā nekā krāsa ir tikai palīglīdzeklis domas izteikšanai par sieviešu dzimumu.

Elīna savos darbos vienmēr mēģina meklēt cilvēka būtību, ar gleznu emocijām spēlējoties uz naža asmens. Gleznas, kā jau pārējās trīs izstādēs, ir ļoti personiskas un skumjas.

Izstādi apmeklēja arī aktrises un mākslinieces bijušais vīrs, režisors Dž.Dž. Džilindžers ar savu jauno mīļoto sievieti, ne viena, ne otra sieviete nemulsa viena no otras sabiedrības, un šāda atrašanās vienā pasākumā nelikās nekas neierasts.

Arī pāra mazā meitiņa Hanna skraidīja pa kafejnīcas telpām, veltot viesiem smaidus, smieklus un uzdodot kādu sev interesējošu jautājumu.

Viesi pārplūdināja kafejnīcas telpas, un brīžiem likās, ka līdz otram galam neizdosies nokļūt, bet tas tikai stiprināja mājīguma sajūtu un viesu komunikāciju.

Arī par Latvijas labāko aktrisi dēvētā Rēzija Kalniņa apmeklēja prezentāciju, jautri čaloja ar viesiem un sveica Elīnu ar īpašu muzikālu apsveikumu.

Aktrise prezentēja ne tikai jauno izstādi, bet arī jaunu frizūru, nu sievietes galvu rotā elegants, īss matu griezums, kurš Dzelmi padara daudz pieaugušāku, elegantāku un piešķir noslēpumainības auru.

Elīna saņēma daudz ziedu, uzslavas, veiksmes vēlējumus, apskāvienus, skūpstus, gluži kā dzimšanas dienā!

Izstāde līdz pat mēneša beigām ir palūkojama bārā «PinUp».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu