Skudras «Torpedo» izstumj Rīgas «Dinamo» ārpus «play off» zonas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» izslīdējusi ārpus Rietumu konferences labāko astoņnieka pēc tam, kad piektdien pie kārtējās uzvaras tika latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas «Torpedo», kas savā laukumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 2:0) pieveica Kazahstānas komandu Astanas «Baris», kuras sastāvā rezultatīvu piespēli veica aizsargs Oskars Bārtulis.

«Torpedo» izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Dueļa rezultāts tika atklāts 25.minūtē, kad pēc Bārtuļa piespēles viesus vadībā izvirzīja Konstantīns Puškarjovs. Rezultāts saglabājās nemainīgs līdz noslēdzošā perioda sākumam, kad Jarko Imonens panāca izlīdzinājumu, bet 54.minūtē Sakari Salminens vadībā izvirzīja jau «Torpedo» hokejistus.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 19 sekundes, metienus pa vārtiem neizdarot. Latvietis šajā cīņā bloķēja vienu pretinieku metienu.

Bārtulis šosezon 44 spēļu laikā guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pie pārliecinošas uzvaras izdevies tikt «Soči» vienībai, kas ar 7:3 (0:0, 4:1, 3:2) pārspēja vienu no Austrumu konferences spēcīgākajām vienībām Novosibirskas «Sibirj». Uzvarētāju sastāvā divas ripas pretinieku vārtos iemeta Iļja Krikunovs, kamēr ar vienu vārtu guvumu izcēlās arī bijušais Rīgas «Dinamo» leģionārs Pjotrs Sčastļivijs.

Vēl vienā duelī Omskas «Avangard» savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:0, 1:2) apspēlēja vienu no līgas spēcīgākajām komandām Helsinku «Jokerit» no Somijas.

Omskas kluba labā ar diviem vārtiem izcēlās Sergejs Širokovs, kamēr pretinieku sastāvā to pašu paveica šosezon lielisku rezultativitāti demonstrējošais Stīvs Mozess.

Rietumu konferences kopvērtējumā ar 52 spēlēs iekrātiem 73 punktiem «Torpedo» pakāpusies uz astoto vietu, par diviem punktiem apsteidzot Rīgas «Dinamo», kas turklāt aizvadījusi par diviem mačiem vairāk. Tikmēr «Soči» ar 77 punktiem 53 cīņās ir septītie.

Tikmēr «Baris» komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ar 77 punktiem 53 mačos ir sestā, bet tikpat punktu ir arī piektajā vietā esošajai Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Ufas «Salavat Julajev».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu