Andželīna Džolija sarūgtināta par vīra izklaidīgajiem izgājieniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Iespējams, ka viņi ir viens no pasaulē populārākajiem slavenību pāriem, tomēr arī šādiem cilvēkiem mēdz būt mazliet asāka vārdu apmaiņa, nekā parasti.

Pirms divām nedēļām Breds Pits devās un «Sundance» kino festivālu, ārvalstu tabloīdi vēsta, ka aktieris pasākuma ballīšu laikā par daudz aizrāvies ar alkoholu, turklāt Džolija bijusi ļoti neapmierināta.

«Pēc tam, kad Andželīna uzzināja, ka Breds kārtīgi izklaidējies, viņa patiešām bija dusmīga. Džolija atgādinājusi Pitam, ka viņam ir laiks sākt uzvesties kā sešu bērnu tēvam vai arī nāksies doties uz rehabilitāciju,» atklājis kāds ģimenei tuvs avots.

Jau ziņojām, ka kino festivāla laikā Pits aizrāvās arī ar azartspēlēm. Aktieris kopā ar filmas «True story» režisoru Rūpertu Goldu un aktieri Džeimsu Franko izlēma rīkot ballīti, lai uzturēšanās tradicionālajā kino festivālā nebūtu tik garlaicīga.

Ballītes ietvaros tika spēlēts pokers, un Breds Pits, spēlējot ar filmas tehnisko personālu, ierosināja: ja viņš zaudēs, viņš uzvarētājam dos divdesmit piecus tūkstošus dolāru, bet, ja viņš uzvarēs, zaudētājam būs jādara viss, ko viņš teiks.

Spēles beigās zaudētājs izrādījās Breds Pits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu