Neatliekamās palīdzības izsaukšanas aplikācija tagad arī Windows Phone

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) mobilo aplikāciju «Healthpoint», kas mediķiem ļauj vieglāk noteikt zvanītāja atrašanās vietu, tagad ir pielāgota telefoniem ar «Windows Phone» operētājsistēmu.

Jaunā mobilā aplikācija «Healthpoint» ļauj NMPD vieglāk noteikt cilvēka atrašanās vietu lauku teritorijās un vietās, kur nav orientieru, tādējādi palīdzot izglābt vairāk dzīvību

Mobilā aplikācija «Healthpoint» reizē ar zvanu mediķiem nosūta arī zvanītāja atrašanās vietu un, ja viņš pats to ir izvēlējies paziņot, arī vārdu, uzvārdu un personas kodu. Sākotnēji aplikāciju varēja iegūt tikai «Google Play Store» un «Apple App Store», bet tagad tā ir pieejama arī «Windows Phone Store» lietošanai «Windows Phone» telefonos.

Lai nosūtītu datus dienestam, palīdzības izsaucējam nepieciešams aplikācijā nospiest uz iespējas 113. Aplikācija automātiski nosūtīs lietotāja datus dienestam un veiks zvanu uz neatliekamās palīdzības dienestu, kur tālāk informāciju precizēs dispečers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu