HK «Rīga» hokejisti MHL čempionātā izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

HK «Rīga» hokejisti ceturtdien «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos ar 4:3 uzvarēja Čehovas «Ruskije Vitjazi» komandu, Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) tiekot pie piektās uzvaras pēc kārtas.

Mājinieku labā vārtus guva Kārlis Čukste, Kārlis Ozoliņš, Rūdolfs Maslovskis un Kirils Galoha.

HK «Rīga» pirmajā periodā piecu minūšu laikā ieguva trīs vārtu pārsvaru, kad tobrīd bija nospēlētas deviņas minūtes. Spēles 29. minūtē rīdzinieki bija vadībā ar 4:0, bet līdz otrajam pārtraukumam viesi vienus vārtus atguva.

Pēdējā periodā pretinieki rezultātu samazināja līdz minimumam, trešo ripu iemetot 24 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Uzvaru no rokām rīdzinieki gan neizlaida.

Ronalda Ozoliņa trenētā komanda izcīnīja 23. uzvaru 50 spēlēs un ar 71 punktu pakāpās uz 5. vietu Ziemeļrietumu divīzijā. Savukārt Rietumu konferencē viņi ir 11. vietā 20 komandu konkurencē. «Ruskije Vitjazi» konferencē ar 68 punktiem ieņem 13. vietu.

Nākamo spēli HK «Rīga» aizvadīs svētdien, kad uzņems Sahalīnas «Akuli» komandu.

MHL hokeja čempionāta spēle: HK «Rīga» - Čehovas «Ruskije Vitjazi» 4:3 (3:0, 1:1, 0:2)

Vārtus guva: Kārlis Čukste, Kārlis Ozoliņš, Rūdolfs Maslovskis, Kirils Galoha - Jegors Gainetdinovs, Vitālijs Kafejevs, Artjoms Švecs-Rogovojs

Vārtsargi: Egīls Mitens - Aleksandrs Samonovs (no 8:40 Jevgēņijs Ivančiks)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu