Reiņa trasē notiks ikgadējās bērnu slaloma slēpošanas sacensības «Mazais Reinis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 26.janvārī, norisināsies bērnu mini slaloma sacensību «Mazais Reinis 2014» pirmais posms. Reiņa trases bērnu slēpošanas skoliņa jau piekto gadu pēc kārtas pulcēs bērnus līdz 7 gadu vecumam. Mazie censoņi visas ziemas garumā varēs pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensību trijos posmos.

Līva Legzdiņa, bērnu slēpošanas skoliņas vadītāja, stāsta: «Sacensības «Mazais Reinis» jau kļuvušas par tradīciju bērnu slēpošanas skoliņā. Mēs augam un paplašinām grupu skaitu, kurās bērni var piedalīties sacensībās. «Mazais Reinis» ir svētki visai ģimenei. Gadu no gada redzam, ka bērni atgriežas un piedalās sacensībās, demonstrējot savas pilnveidotās prasmes un sasniedzot labākus panākumus.»

Pirmais sacensību posms norisināsies 26.janvārī no plkst. 11.00 Reiņa trases bērnu parkā. Mazos slēpotājus sagaidīs rotaļas, slēpošanas aktivitātes, pikošanās sacensības uz ātrumu, kameršļūkšana, kā arī bērnu priekam Reiņa trasē ciemosies Pārsteigumu Karuseļa pasaku tēli. Pasākumu vadīs bērnu ballīšu vadītāja Jogita Pūpola.
Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, slēpošanas sacensības notiks trīs ieskaites grupiņās – «Mazuļu» grupa 0-3 gadus, «Sīcīšu» grupa 4-5 gadus, «Sīču» grupa 6-7 gadus veciem bērniem. Šogad sacensības paplašināsies ar ceturto grupu – sporta skolu audzēkņiem līdz 7 gadu vecumam.
Pirmie trīs veiklākie braucēji, kā jau katru gadu, tiks apbalvoti pēc katra posma. Katra rezultāti tiks summēti, un pēc trijiem posmiem tiks noteikti sacensību «Mazais Reinis» kopvērtējuma uzvarētāji. Visiem dalībniekiem katrā posmā ir sarūpēti pārsteigumi no Reiņa trases draugiem – Sportland, Latvijas valsts mežiem, Gemoss, Egmont Latvija, LGK atrakcijām, Limpo limonādes un Selgas.
Nākamais sacensību posms notiks 9. februārī. Trešā un noslēguma posma datums tiks precizēts.
Uzzināt vairāk informācijas par sacensībām un pieteikties tām varat, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai sūtot e-pastu uz administracija@reinatrase.lv

Par aktīvās atpūtas centru «Reiņa trase»
«Reiņa trase» ir viens no populārākajiem un senākajiem slēpošanas centriem Latvijā. Tikai 30 minūšu braucienā no Rīgas, gleznainajā Krimuldas novadā.
Viesu nams vienlaicīgi piedāvā 44 gultas vietas īpašos dizaina numuriņos un iespēju baudīt dabu, kā arī rīkot seminārus konferenču telpās līdz 80 personām. Apmeklētāju labsajūtai pieejama pirts un kafejnīca.
Kafejnīcā Reiņa Cafe var lieliski atgūt spēkus un nobaudīt ēdienus no sezonas ēdienkartes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu