Eiropai sagatavots jauns Hyundai Tucson

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hyundai Motor Eiropā atkal piedāvās krosoveru, kura nosaukums ir Tucson. To paredzēts prezentēt marta pirmajās dienās Ženēvā, bet šobrīd publiskajā telpā ir palaista topošā automobiļa dizaina skice, kas, jāteic, ir visnotaļ detalizēta.

Smalkākās detaļās, atklājot plānoto prezentāciju, Hyundai pagaidām neiedziļinās. Hyundai Motor galvenais dizainers Pēters Šreijers tikai norāda, ka «mūsu jaunais SUV būs liels solis uz priekšu mūsu zīmolam globālā mērogā». «Pilnīgi jaunais Tucson ir drosmīgs, tam ir atlētiska un lepna stāja. Tā dizainu raksturo plūdenas virsmas, skaidras proporcijas, precīzas līnijas un, kas pats galvenais, - mums raksturīgais sešu stūru radiatora režģis,» - tā Šreijers.

Tieši masīvais radiatora režģis, kas vizuāli saplūst ar kantainajiem priekšējo lukturu blokiem, veido jaunā Tucson dinamisko seju un rada cienījama, spēcīga auto iespaidu.

Hyundai atzīmē, ka kopš pirmās paaudzes Santa Fe debijas gadu tūkstoša sākumā Eiropā pārdoti vairāk nekā miljons šā dienvidkorejiešu zīmola SUV automobiļu. Tas esot pietiekams pamats pretendēt uz uzticama apvidnieku ražotāja imidžu. Jaunajam Tucson to vajadzētu tikai stiprināt.

Hyundai Tucson pasaules pirmizrāde notiks 3.martā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu