Anglijā par draudiem izmantot maģiju no skolas izslēdz mazu zēnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«Gredzenu pavēlnieka» deviņus gadus vecais fans ticis uz laiku izslēgts no skolas pēc tam, kad draudējis, ka liks klasesbiedram pazust ar maģijas palīdzību, raksta «Anglo Baltic News».

Skolēns pāris dienas pirms incidenta bija noskatījies slavenā «Gredzenu pavēlnieka» sāgas jaunāko filmu «Hobits: Piecu armiju cīņa». Atgriezies skolā, viņš kādā konfliktsituācijā piedraudējis klasesbiedram, ka var likt viņam pazust, izmantojot maģiskās spējas. Deviņgadīgais skolēns apgalvoja, ka var likt klasesbiedram kļūt neredzamam un izgaist no šīs pasaules.

Skolotāji to uzskatīja par agresīvu draudu izteikšanu un uz pāris dienām liedza puikam apmeklēt skolu, tā sodot par izrādīto agresiju.

Puikas tēvs nekavējoties skolas lēmumu apstrīdēja, ar humoru apgalvojot: «Manam puikam diemžēl trūkst maģisko spēju, lai liktu klasesbiedram izgaist.»

Anglo Baltic News

Tēvs arī izteica sašutumu par skolas pārspīlēto rīcību, jo ir pārliecināts, ka patiesībā viņa dēls neko ļaunu ar to nebija domājis.

Jau nākamajā dienā skolēnam tika ļauts atgriezties skolā un turpināt mācības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu