«Escape Room» top baisajā Liepājas Karostā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Karostas cietumā šogad tiek veidots jauns tūrisma piedāvājums «Escape Room Karosta» (Karostas Slēgtā istaba). «Escape Room Karosta» ideja - spēles dalībnieki tiek ieslēgti telpā un viņu uzdevums ir izkļūt no tās 60 minūšu laikā. Lai izkļūtu no telpas, jāveic dažādi uzdevumi, jāatrod kodētas ziņas un slepenas norādes. Optimālais grupas lielums ir 2-5 cilvēki.

Šādas «slēgtās istabas» ir guvušas milzu popularitāti daudzās pasaules metropolēs. Tās dod iespēju apmeklētājiem pārbaudīt savu atjautību un loģisko domāšanu, gūt neaizmirstamas emocijas, sajust adrenalīnu, kā arī novērtēt kolektīva saliedētību.

Tagad šāda aizraujoša laika pavadīšanas iespēja tiks piedāvāta arī liepājniekiem un pilsētas viesiem. «Escape Room Karosta» būs pasaulē pirmā Slēgtā istaba, kas atradīsies tik autentiskā vidē. Tas noteikti piesaistīs Liepājai šīs izklaides cienītājus no visas pasaules.

Foto: publicitātes

Pūļa finansēšanas (crowd funding) vietnē Indiegogo.com sākusies līdzekļu vākšanas kampaņa «Escape Room Karosta» izveidošanai. Tā ilgs 33 dienas līdz 6. martam.

Ar līdzekļu vākšanas kampaņu var iepazīties vietnē

«Escape Room Karosta» paredzēts atvērt maijā Karostas cietumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu