Medņevas pagastā sumina simtgadnieci (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 2.februārī, Medņevas pagasta Torkovā Viļakas novada iedzīvotāja Melānija Dzanuška nosvinēja 100 gadu.

Kā pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Viļakas novada pašvaldībā, simtgadniece ciemiņus sagaidīja ar garīga satura dziesmu, kuru jubilāre nodziedāja neaizmirstot dziesmai vārdus, bija žirgta un sabiedriska.

Simtgadnieci sveikt bija ieradušies Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, izpilddirektore Zigrīda Vancāne, Medņevas pagasta pārvaldes pārstāvji-Tautas nama vadītāja Skaidrīte Šaicāne, Jaunatnes iniciatīvu centra vadītāja Karina Aleksejeva.

Jubilāre saņēma arī Latvijas valsts prezidenta apsveikumu. "No sirds Jūs sveicu nozīmīgajā dzīves jubilejā. Godājams un apbrīnojams ir Jūsu mūžs, kas mērāms gadsimta garumā, bagāts ar dažādiem notikumiem, līdzīgi kā Latvijas valsts pēdējās simtgades vēsture. Stipru veselību, izturību un dzīvesprieku! Lai dzīves turpmākie gadi rit labestības un sapratnes gaisotnē, līdzās esot tuviem un mīļiem cilvēkiem!" apsveicot simtgadnieci vēl prezidenta kungs.

Pašvaldība Melānijas kundzei vēl labu omu, veselību un Dieva svētība ikdienā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu