Ukrainiete Kuriļenko pāris mēnešu laikā apgūst turku valodas pamatus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ukraiņu aktrise, bijusī supermodele Olga Kuriļenko piekrita Holivudas smagsvara Rasela Krova izaicinājumam pāris mēnešos apgūt turku valodu, lai varētu filmēties viņa pirmajā režisētajā filmā «Rīkstnieks» («The Water Diviner»). Veiksmīgais rezultāts pārsteidza pat Krovu, jo aktrise, kuras vārds bieži ir redzams pasaulē skaistāko sieviešu topos, pāris mēnešu laikā ne vien apguva turku valodas pamatus, bet izdarīja to pašmācības ceļā.

Oskarotā aktiera Rasela Krova debija pilnmetrāžas kino režijā ir stāsts par traģēdiju kādā austrāliešu fermeru ģimenē, kuri Pirmajā pasaules karā Gallipoli kaujā Turcijā zaudē trīs dēlus. Pats Rasels Krovs šajā drāmā atveido ģimenes galvu Konoru, kurš savam un sievas sirdsmieram dodas tālajā ceļā no Austrālijas līdz Turcijai, lai atrastu kritušo dēlu kapa vietas un pārvestu viņu mirstīgās atliekas uz dzimteni. Nolemtības pilnajā drāmā kā cerība parādās mīlas stāsts starp Konoru un turku atraitni, ko atveido Olga Kuriļenko.

Olga Kuriļenko plašāku atpazīstamību ir ieguvusi ar superaģenta Džeimsa Bonda meitenes lomu filmā «Mierinājuma kvants» («Quantum of Solace»). Gatavojoties savai jaunākajai lomai filmā «Rīkstnieks», viņa vairākus mēnešus cītīgi ar datorprogrammas Rosetta Stone palīdzību apguva turku valodu. Apzinīgums un centība aktrisei atmaksājās filmēšanas laikā ar spēju brīvi atbildēt uz ekrāna partneru pēkšņām atkāpēm no scenārijā paredzētajiem dialogiem.

Filmas «Rīkstnieks» aizkulises slēpj vēl vairākus interesantus faktus. Lai vienotu filmas komandu, režisors Rasels Krovs regulāri organizēja atpūtas izbraucienus ar velosipēdiem. Savukārt brīžos, kad kādam pasliktinājās garastāvoklis, Rasels Krovs uzmundrinājumam skaļi atskaņoja Deivida Bovija dziesmu Golden Years.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu