Noskaties: Itāļu disko leģenda Moroders sadarbojas ar Kailiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārais itāļu disko meistars Džordžio Moroders (Giorgio Moroder), kurš, pateicoties sadarbībai ar Daft Punk albumā «Random Access Memories» (2013), uz brīdi atgriezās popularitātes virsotnē, šogad laidīs klajā pats savu mūzikas ierakstu «74 is the New 24». Kā jauns vēstnesis no šīs plates nule klajā nācis skaņdarbs un video «Right Here, Right Now», kurā dzied austrāliešu popzvaigzne Kailija Minoga (Kylie Minogue).

74 gadus vecais Moroders, kurš atbildīgs par daudziem septiņdesmito gadu disko grāvējiem, jau pagājušogad izziņoja savu atgriešanās albumu, pieaicinot tādas mūsdienu popmūzikas dziedātājas kā Čārliju XCX (Charli XCX), Britniju Spīrsu (Britney Spears), Sia, minēto Kailiju u.c.

«Deju mūzikā nav nozīmes, kur tu dzīvo,» viņš izteicies kādā intervijā. «Nav nozīmes, kas ir tavi draugi, nav nozīmes, cik tu pelni... Deju mūzikai ir vienalga, vai tev ir 74 vai 24, tieši tāpēc 74 ir jaunie 14.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu