Sandija Vīgante nofilmē jaunu klipu un aizbrauc uz Kipru (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aldis Vite

Dziedātāja, šova «O!Kartes skatuve» dalībniece Sandija Vīgante uz pāris mēnešiem bija atgriezusies mājās, bet nu atkal ir devusies atpakaļ uz saulaino Kipru baudīt sauli, mīlestību un turienes piedāvātās izklaides. Pirms braukšanas uz saulaino paradīzi dziedātāja ir nofilmējusi jaunu videoklipu dziesmai «I am who I am».

Iepriekšējos dziesmu ierakstos un video versijās dziedātāja bija liriskais tēls, izpildīja lēnās dziesmas un tā arī līdz galam neizmantoja savas balss potenciālu, jo bija saputrojusies pati savā galvā.

«Manā galvā bija bardaks par to, ar ko un kā labāk darīt. Kā izpatikt tev, viņam un pārējiem, bet ziniet, kā ir, tas, ko dari no sevis, vienmēr būs jūtams, un, ja tu mīli to, ko dari, visi to nolasīs, beidzot es to pieņēmu un daru tā, kā patiesi vēlos,» priecīgi nosaka Sandija.

Meklējot savu ceļu mūzikā, Sandija piekrita sadarbībai ar video producentu Alekseju Kelmanu un mūzikas producentu «Jerox», kā arī producentu «Reverss».

Dziesmas demo versija bija gatava jau pirms gada, bet lietas notiek tā, kā tām jānotiek un kad tām jānotiek, tā nu tikai pirms mēneša Sandija pieķērās klāt kārtīgai dziesmas veidošanai.

«Ko nu tur sarežģīt, vienkārši cilvēkam dzīvojot lietas top skaidrākas un esmu atradusi savu mūzikas lauciņu, man pilnīgi vienalga, vai manai omītei dziesma liksies traka un kādam vēl nesaprotama, jo man viņa patīk un tas ir galvenais. Dziesma būs ieturēta klubu mūzikas ritmos un parādīs mani pilnīgi jaunā ampluā, klipu būs iespējams redzēt pēc pāris nedēļām, šobrīd piedāvāju fotogrāfijas no filmēšanas,» skaidro Sandija.

Dziesmas un video stāsts pavisam vienkāršs - tici tam, ka esi pilnīgs, un mīli sevi tādu, kāds esi, bez kompleksiem un nepilnībām.

«Mēs visi esam izcili savā būtībā, bet ikdienā pielīdzinām sevi kādam augstāk stāvošam, nopeļot savas vērtības, tas ir jāaizmirst, mēs katrs esam unikāls un neatkārtojams, ar šiem vārdiem katram jāsāk sava diena, ar smaidu un pozitīvismu, mīlestību un pārliecību par saviem spēkiem,» stingri nosaka Sandija.

Mūziķe jau pāris dienas atkal mitinās saulainajā Kiprā. Šobrīd viņa tur bauda pagaras brīvdienas, bet izmantos sev piedāvātās iespējas arī darba jautājumos.

«Kiprā esmu uz kādu laiciņu, redzēs, kas un kā, es dzīvoju mirklim un baudu to par visiem simts procentiem bez liekām bažām par rītdienu. Cilvēks plāno, Dievs dara. Noteikti kādus pāris mēnešus nebūšu Latvijā,» informē Sandija.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu