Darbu sāk perkusionista Nila Īles studija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Piektdien, 30. janvārī, Lāčplēša ielā 106/108 norisinājās perkusionista Nila Īles jaunās mūzikas studijas atklāšana, kurā notika arī pirmais koncerts. Klātesošie varēja baudīt apvienības «Nils Īle un draugi», «Abdulaye Camara», «Mantra Jam», «Kathmandu» un «Nepieradinātā folka orķestra» priekšnesumus. Lai uzzinātu sīkāk par jauno mūzikas studiju, uz tās atklāšanu devās arī portāls «Tvnet».

«Tā kā es neesmu akreditēts pedagogs, saucu šo par studiju. Visās pasaules malās esmu mācījies spēlēt dažādus mūzikas instrumentus, to visu šeit mācīšu tālāk citiem,» pastāstīja studijas vadītājs - etno perkusionists Nils Īle.

Mūzikas studijā iespējams mācīties spēlēt instrumentus ne tikai pie paša Nila, bet arī pie viņa studentiem, kuri sevi pierādījuši augstākā līmenī.

«Mana iedvesma ir Raimonds, Sandis, Jūdžiņš un Jānis. Visi mani draugi, kas šodien ieradušies. Protams, iedvesmo arī koki, meži, jūras, tomēr visvairāk garu palīdz uzturēt mana sieva un bērni,» pastāstīja studijas vadītājs.

Nils Īle māca darboties ar perkusijām, kas ietver dažādu tautu sitamos instrumentus. Aicināts ir ikviens ambiciozs jaunietis vecumā no septiņiem gadiem. Galvenais, lai ir vēlēšanās darboties, tālāk viss notiks pats!

Par izdevīgu laiku un ērtu samaksu ir jāsazvanās un jāvienojas ar studijas vadītāju Nilu Īli. Mūzikas studija ir atvērta, un aicināts pieteikties ikviens interesents.

Vairāk informācijas pa tālr. 29148777.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu