Izvēlēti pirmie «Supernovas» pusfinālisti. Daudziem sapnis par Eirovīziju kļūst reālāks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

1.februārī Latvijas Televīzijā norisinājās autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» pirmā tiešraide, kurā no desmit dalībniekiem uz šova pusfinālu izvirzīja četrus dalībniekus. Vai pusfinālā iekļuva arī tavi favorīti?

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta Vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas biznesa profesionālis Guntars Račs.

Skatītāji lēma, ka tālāk cīņu turpina grupa «ElektroFolk», kura skatītāju simpātijas iekaroja gan ar enerģisku, ritmisku mūziku, lieliskiem šova elementiem, gan vokālajām prasmēm, kā arī dziedātāja MNTHA, kura visus pārsteidza ar savdabību un neierastu māksliniecisku skatījumu.

Trešo vietu skatītāji piešķīra dziedātājai Antrai Stafeckai, arī žūrija atbalstīja šo lēmumu, meitenei dodot biļeti uz pusfinālu. Diemžēl tālāk žūrijas un skatītāju domas nesakrita: skatītāji ceturtajā vietā ierindoja vakara vienīgo duetu, dziedātājus Milenin & Kamilla, bet žūrija biļeti uz superfinālu iedeva grupai «Framest», kura skatītāju vērtējumā ieņēma vienu no pēdējām vietām.

Vakara gaitā tiešraides vērotāji ar prieku uzkavējās studijas telpās arī reklāmas pauzēs, jo viesu izklaidētājs bebrs lieliski tika galā ar uzdevumu, gan rādot trikus, mācot deju soļus, gan stāstot jokus.

Arī pateicoties bebram, viesu aplausi studijā bija nesamāksloti un patiesi, kas nav tik tipiski dažādu šovu tiešraidēm.

Jau pēc nedēļas būs iespēja vērot otro tiešraidi, kurā biļetes uz pusfinālu iegūs vēl četri mākslinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu