HK «Kurbads» ar 10:0 sagrauj «Rīga/Prizma» hokejistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Sestdienas vakarā Volvo ledus hallē notika divu pērnā gada Latvijas čempionāta finālistu duelis starp krietni pastiprināto HK «Kurbads» un manāmi novājināto HS «Rīga/Prizma». Vārtu guvumiem bagātā spēlē bez lielas pretestības ar rezultātu 10:0 uzvarēja «Kurbada» hokejisti.

Līdz ar pirmo uzvarēto iemetienu HK «Kurbads» devās uzbrukumos, kur panākums tika gūts jau trešajā minūtē, kad no Jāņa Straupes piespēles ripu starp Edgara Lūsiņa kājsargiem raidīja Artjoms Ogorodņikovs. Toms Hartmanis piektajā minūtē ar «zemledus» metienu dubulto pārsvaru. HK «Kurbads» dominē spēlē, un tas noved pie trešajiem gūtajiem vārtiem, kad piespēli no aizvārtes vārtu tīklā pāradresē Jurijs Kļujevskis.

Otrā perioda sākumā noraidās virkne viesu aizsargu, dodot «Prizma» komandai iespēju spēlēt 5 pret 3 lielo vairākumu gandrīz 2 minūtes. Tas netiek realizēts, jo ar atsevišķajiem metieniem Uldis Čalpa lieliski tiek galā. Izturējuši mazākumu, «Kurbads» dodas uz priekšu – izgājienā 2 pret 1 no Gata Gricinska lieliskas piespēles vārtus gūst Aleksandrs Macijevskis.

Tālāk seko vārtu birums – vispirms Hārdijs Parādnieks, tad Toms Hartmanis un visbeidzot Gatis Gricinskis gūst savus pirmos vārtus HK «Kurbads» rindās. Pēc otrās trešdaļas 7:0.

Trešajā spēles nogrieznī spēles ritējumā nekas daudz nemainījās. Vietu HS «Rīga/Prizma» vārtos bija ieņēmis Ints Bikars, kurš kapitulēja pēc 9 nospēlētām minūtēm – Aleksejs Širokovs, pielabojot Rodrigo Laviņa metienu, atzīmējas ar pirmajiem vārtiem ogrēniešu rindās. Toms Bluks gūst devītos vārtus, bet Mārcis Zembergs no vārtu priekšas uzstāda spēles galarezultātu ar divciparu skaitli – 10:0.

Ļoti skatāmu sniegumu demonstrēja HK «Kurbads» pirmā maiņa Macijevskis – Gricinskis – Širokovs. Gatim šodien 3 (1+2) punkti, tikpat arī Tomam Blukam, bet Edmundam Knikstam trīs piespēles. Tāpat nepārspējams bija Uldis Čalpa, kurš vairākās epizodēs glāba HK «Kurbads» no vārtu zaudējuma.

HK «Kurbads» saglabā otro vietu turnīra tabulā. Nākamā HK «Kurbads» spēle notiks Ogrē 11. februārī ar «Ogre/Sāga97».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu