Dziedātāja Katrīna Bindere par Eirovīzijas favorītu nosauc Donu (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

Viens no jaunatklājumiem šā gada Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā ir jaunā dziedātāja Katrīna Bindere. Meitene pirms diviem gadiem pasniedza ziedus konkursa dalībniekiem, bet nu atrodas viņu vietā un ziedus pēc pusfināla kāds pasniegs viņai.

Katrīna Bindere sevi raksturo kā godīgu, labestīgu, draudzīgu, romantisku un kautrīgu, šīs īpašības viņai pirmās nāk prātā mirklī, kad izdzird jautājumu, kādas piecas lietas viņu raksturo.

«Vispār brīvā laika man ir ļoti maz, jo pārsvarā visu savu laiku veltu mūzikai un mācībām, tomēr, brīvos brīžus man patīk pavadīt kopā ar ģimeni, noskatoties kādu labu filmu. Starp citu, filmu skatīšanās brīvajā laikā ir mans hobijs,» par sevi stāsta Katrīna.

Nekādas ekstrēmas lietas Katrīne nav darījusi, jo ir piesardzīga; bērnībā, protams, jaunā dziedātāja bija drošāka un tika darītas trakulības, bet pieaugot viņa ir kļuvusi nosvērtāka, kā arī nedaudz bailīga.

«Jā, līdz šim Eirovīzija noteikti ir manas karjeras augstākais punkts, pirmo reizi uzstāšos kameru priekšā uz lielās skatuves, šī ir mana iespēja sevi parādīt plašākai publikai. Kad uzzināju, ka man ir iespēja piedalīties Eirovīzijas pusfinālā, sākumā tam neticēju, protams, tad nāca prieks, kas mijās ar satraukumu,» sajūtas skaidro Katrīna.

Katrīna sev uzstādījusi ļoti augstus mērķus, jo ir prasīga pret sevi, savu darbu. Mūziķe nenoliedz, ka viens no viņas mērķiem bija piedalīties Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Šobrīd Katrīna raksta arī dziesmas, tikko viena no tām ir ierakstīta studijā un pēc Eirovīzijas konkursa tiks parādīta plašākai publikai.

Foto: draugiem.lv

Tā ir taisnība, pirms diviem gadiem Eirovīzijas nacionālās atlases finālā es dalīju puķes dalībniekiem, redzēju aizkulisēs, kā visi gatavojās. Atceros, ka tik ļoti arī vēlējos pati dziedāt uz šīs lielās un skaistās skatuves. Nākamajā gadā tas piepildījās, dziedāju, tomēr ne kā soliste, bet gan kā fona vokāliste. Nu tad šis gads ir īpašs, būšu soliste, tas viennozīmīgi ir liels solis uz priekšu, jo šogad būs kāds cilvēks, kurš man dos ziedus par dalību konkursā,» smaida Katrīna.

Dziedātāja vēlas izdot savu albumu, lielu nozīmi piešķir mācībām, jo vēlas pabeigt vidusskolu un turpināt mācīties, izkopt sevi mūzikas jomā, lai kļūtu par daudzpusīgu dziedātāju.

«Manuprāt, pats būtiskākais, lai veiksmīgi startētu Eirovīzijā, ir laba dziesma, dziesmai jābūt lipīgai un melodiskai, tai jābūt tādai, lai tā patiktu dažādiem cilvēkiem, tomēr visa pamatā ir personība, ir jābūt patiesam un labestīgam, jo skatītājam ir jānotic dziedātājam, bet, lai tas notiktu, ir jādzied no sirds,» Eirovīzijas panākumu atslēgu skaidro Katrīna.

Katrīna uzskata, ka izredzes uzvarēt ir visiem dalībniekiem, tomēr viņa apzinās, ka ir vēl salīdzinoši nezināma, skatītāji vēl nav viņu iepazinuši, bet tieši šī ir iespēja viņu iepazīt. No savas puses mūziķe darīs visu, ļoti centīsies, bet pārējais jau ir atkarīgs no skatītājiem.

«Man ļoti patīk Dona izpildītā dziesma «Pēdējā vēstule», Dons ir mans favorīts, vēl man patīk Aminatas dziesma «I can breathe» un dziesma «Revelation», kuru izpilda Ralfs Eilands,» savus konkursa favorītus nosauc Katrīna.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu