Ringo Stārs martā izdos 18. albumu un dosies turnejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārās grupas «The Beatles» bijušais bundzinieks Ringo Stārs (Ringo Starr) plāno izdot jaunu albumu, kā arī doties koncertturnejā uz ASV un Latīņameriku. Stārs ceturtdien paziņoja par sava 18. studijas albuma «Postcards from Paradise» iznākšanu 31. martā.

Aprīlī Stāru uzņems Rokenrola slavas zālē kā soloizpildītāju, kaut arī viņš jau iepriekš ticis tajā uzņemts «The Beatles» sastāvā. Svinīgā ceremonija notiks 18. aprīlī Klīvlendā.

74 gadus vecais Stārs ieplānojis vienu mēnesi ilgu koncertturneju, kas 13. februārī aizsāksies Luiziānas štatā. Apmēram puse no koncertiem iecerēta Latīņamerikā - Brazīlijā, Meksikā, Argentīnā, Čīlē, Kolumbijā, Dominikānā un Puertoriko.

«Klausītāji bija tik lieliski un mīlestības pilni, ka nevaru sagaidīt atgriešanos Latīņamerikā,» sacīja Stārs.

Koncertturnejā viņam pievienosies «All Starr Band» ar vairākiem citiem pazīstamiem mūziķiem, tostarp 80. gadu popgrupas «Mr. Mister» līderis Ričards Peidžs, grupas «Toto» ģitārists Stīvs Lukaters un smagā metāla bundzinieks Gregs Bisonete.

Bijušais bītls Pols Makartnijs (Paul McCartney) arī ir produktīvs mūziķis. Šomēnes viņš pārsteidza fanus, izdodot kopīgu dziesmu ar amerikāņu reperi Kanji Vestu un barbadosiešu dziedātāju Rianu.

Atgādinām, ka 2011. gada 14. jūnijā Ringo kopā ar «All Starr Band» uzstājās hallē «Arēna Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu